Behandler.no - Norges største oversikt

Bestille oppføring >> Behandler - Kurs - Utdanning - Markedsplassen

Annonsering på Alternativ.no

Bannerannonse - Annonsere i nyhetsbrev - Kontakt

Mediaprofil

Alternativopplysningen - alternativ.no er en portal og et nettmagasin for alle som er opptatt av helhetlig helse, innsikt, trening, kost og ernæring. Nettstedet samler det meste av terapeuter, skoler, lærere og kursholdere og andre utøvere innen: Helse, behandling, livstil, trening og kosthold.

Profilen til alternativ.no er spesielt interessant av to hovedgrunner:

1. Alle besøkende har funnet frem til alternativ.no, fordi de har en interesse for, helse, utdanning, livsstil, trening og kosthold.

2. alternativ.no har et kundesegement
som består av behandlere, skoler, kursarrangører og deres lærere. Disse er aktive på alternativ.no i forhold til sine oppføringer.

Ved å profilere produkter - tjenester på alternativ.no møter dere direkte to viktige målgrupper dvs. de som anbefaler produkter og tjenester for sine klienter og elever, samt besøkende til siden som er opptatt av helse, kosttilskudd, trening og utdanning.

Statistikk (pr. 01.09.2017)
800 000 besøk årlig
Antall sidevisninger daglig er ca. 47 000
På årsbasis ca. 17 millioner sidevisninger

God respons
Den beste tilbakemeldingen vi kan få er annonsører som hele tiden kommer tilbake og fornyer sine annonser. Gjennom flere år har alternativ.no fått mange stabile annonsører som er fornøyd med responsen.

Aktive brukere
Brukerne er aktive i forhold til annonsene fordi vi har konsekvent satset på annsører som er relevante i forhold til nettstedets innhold.

Klikk her for å se annonse eksempler

Om Alternativopplysningen
Alternativopplysningen har siden 1997 jobbet med å kartlegge alternative tilbud og tjenester. Alternativopplysningen har nettstedene: Alternativ.no, Alternativmesse.no og Behandler.no. Vi har som mål å gjøre det enkelt å finne frem til god informasjon om kvalifiserte behandlere, utdanningsmuligheter, forskning og helsekostprodukter.For mer informasjon - ta kontakt med:

Bertil Berg-Olsen, Salgs- og markedsansvarlig

tlf. 928 28 828, man-fre, kl. 9-17