Behandler.no - Norges største oversikt

Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Samnøy utgir bok om selvutvikling

Av Redaksjonen, alternativ.no
Publisert: 21.10.2009
© Foto: Fredrik Arff

Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Samnøy ønsker å formidle at alle mennesker har mulighet til å kunne oppnå større selvforståelse, selvtillit og selvaksept ved å lære å lytte til seg selv og sin egen intuisjon.


Sammen startet forfatterne skolen Astarte-Education i 2007, også kalt Engleskolen, hvor de begge underviser i selvutvikling. Skolen er en treårig utdannelse med helgeundervisning, som gjennom selvutvikling og meditasjon underviser i bl.a healing, jording, kontakt med engler, readinger, krystaller og berøring. Nå utgir de boken Møt din skytsengel, en selvutviklingsbok med en åndelig dimensjon.

Her gir forfatterne råd og veiledning om hvordan man kan komme i kontakt med den positive kraften i seg selv. De ønsker å formidle at alle mennesker har mulighet til å kunne oppnå større selvforståelse, selvtillit og selvaksept ved å lære å lytte til seg selv og sin egen intuisjon.

Boken er skrevet både for nybegynnere og viderekommende innen selvutvikling, med en teoretisk og en praktisk del. Via bevisstgjørende meditasjonsteknikker gir den en innføring i det å opparbeide en større lydhørhet i forhold til seg selv - drømmer, ønsker og behov.

Forfatterne deler i tillegg sjenerøst av egne erfaringer, og forteller om opplevelser og prosesser som har hatt avgjørende betydning for deres egne veivalg i livet.

Ifølge forfatterne handler boken dypest sett om den store gleden ved å kunne oppdage ressurser i seg selv som man ikke er klar over, som både kan hjelpe og overraske positivt:

”Du husker kanskje hvordan det var å gå på skattejakt som barn?” Nå har du muligheten til å kjenne den samme iveren og sitringen etter å finne skatten. Men denne gangen er skatten deg.”
Møt din skytsengel er i salg fra 23. oktober 2009.


Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Samnøy vil iår delta på Den store Alternativmessen Oslo/Lillestrøm lørdag 7. november med foredrag og boksignering.

Messeprogram finner du på alternativ.no/messer


Skoler - Sevutvikling

Kurs - Selvutvikling


Les også
» Chakra som verktøy – erfaringsvitenskap med stor nytteverdi


Finn din behandler på Behandler.no - Helhetlig helse, behandling og veiledning


Kommenter denne artikkelen!
Regler for kommentarer.


Ditt navn
 
Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes).
Skriv ikke mere enn 500 tegn. lange innlegg tar vi oss retten til å forkorte.