Stor oversikt A-Å med kurs innen selvutvikling, helse, trening, spiritualitet, kreativitet mm. Her finner man kurs man tar for egen del, men også kurs som kan påbygges til en utdanning.
Homeopat og akupunktør Charlotte Torgersen, Lier

Forskning på behandling av Infertilitet med akupunktur

Av Redaksjonen, alternativ.no
Publisert: 31.01.2005Rekordbeløp settes av til forskning på akupunktur og barnløshet. 300 barnløse kvinner skal delta i en undersøkelse som for første gang i Danmark skal vise om akupunktur øker muligheten for graviditet. Videns- og Forskningscenter for Alternativ Behandling (ViFAB) har bevilget sitt største beløp noensinne til et forskningsprosjekt om akupunktur og kunstig befruktning. Det er spesiallege Dr. Med. Lars Grabow Westergaard, Fertilitetsklinikken Triangelen i Hellerup som mottar 900.000 kroner til et prosjekt om akupunktur og kunstig befruktning. Prosjektet skal undersøke om akupunktur øker muligheten for graviditet og fødsel ved alminnelig prøverørsbehandling. Undersøkelsen vil omfatte 300 pasienter som er til prøverørsbehandling ved Fertilitetsklinikken Triangelen og undersøkelsen ventes ferdig sommeren 2004. Prosjektanvsvarlig vil være Lege Jørgen Grindsted og Soneterapeutene Lone Victoria Schumann og Leila Eriksen.

Finn din behandler på Behandler.no - Helhetlig helse, behandling og veiledning


Tips en bekjent om denne siden!
Legg inn din kommentar her:
Mener du noe om denne saken? Flott med engasjement, vær saklig og respekter andres meninger, følg regler for kommentarer.