Behandler.no - Norges største oversikt

Lavt stoffskifte - behandling krever gjennomgang av livssituasjon

Av Redaksjonen, alternativ.no
Publisert: 08.03.2010Mange kvinner har lavt stoffskifte uten å vite det. God behandling krever en gjennomgang av pasientens livssituasjon, mener lege Lars Omdal.

Les hele saken på vg.noLes også:

Hva er alternativ behandling
Behandlingsmetoder innen alternativ behandling har som regel et helhetlig utgangspunkt. Det vil si at hele mennesket settes i sentrum for behandlingen som er tilpasset det enkelte mennesket. Behandleren er som regel opptatt av å finne årsaken til plager istedet for kun å behandle symptomer. Behandling har ofte en intensjon om å få kropp, tanker og følelser til å komme i balanse.

Mange som jobber med alternativ behandling har flere års utdanning innen sitt fagområde, mens andre har en kortere utdanning. Det finnes også flere behandlere som har bakgrunn som autorisert helsepersonell -sykepleier, fysioterapeut, tannlege eller lege og som har tatt tilleggsutdanning innen alternativ behandling. Les hele saken på alternativ.noFinn behandlerSe flere klipp fra media

Finn din behandler på Behandler.no - Helhetlig helse, behandling og veiledningLegg inn din kommentar her:
Mener du noe om denne saken? Flott med engasjement, vær saklig og respekter andres meninger, følg regler for kommentarer.