Behandler.no - Norges største oversikt

Uenighet om mat og kreftrisiko

Av Redaksjonen, alternativ.no
Publisert: 06.04.2010



Sammenhengen mellom kreft og kosthold er overdrevet, tror professor Vinjar Fønnebø. Kreftforeningen er ikke helt enig.

-Jeg tror vi tillegger maten en større betydning for kreftutvikling enn den har, sier professor Vinjar Fønnebø ved Nasjonalt forskningssenter for komplementær og alternativ medisin (NAFKAM).

Les hele saken på forskning.no



Les også:

Nytt liv med riktig kosthold
En rekke personer har endret sin helse og sin livskvalitet betydelig ved å kutte ut melkeproteiner og gluten fra kostholdet. Nå står flere av disse fram med sine historier.

Personer med diabetes medisinfrie på lavkarbo mat
Fagpersoner oppretter en rådgivende tjeneste for diabetes, basert på sine erfaringer med kosthold med lavt innhold av karbohydrater.

Ønsker du kontakt med en ernæringsterapeut, kostveiledning, biologisk terrengmedisin el.
Finn behandler
www.behandler.no


Utdanning i Ernæringsterapi - Ernæringslære og Kostveiledning

Utdanning i Ernæring (m/studiepoeng)



Se flere klipp fra media

Finn din behandler på Behandler.no - Helhetlig helse, behandling og veiledning



Legg inn din kommentar her:
Mener du noe om denne saken? Flott med engasjement, vær saklig og respekter andres meninger, følg regler for kommentarer.