Behandler.no - Norges største oversikt

Pioner til Verdenskonferansen i Norge, mai 2010

Av Unni Nordbrenden, alternativ.no
Publisert: 27.04.2010
Professor Weil er en av verdens mest innflytelsesrike personer,
ifølge TIME Magazine.

I forbindelse med Verdenskonferansen innen alternativ behandling, som arrangeres i Tromsø
19-21 mai, kommer
Dr. Andrew Weil, en pioner innen integrativ medisin.

Etterspurt foredragsholder
NAFKAM vertskap


Dr. Andrew Weil er er verdenskjent for sitt arbeid med å fremme integrativ medisin. Nå har man mulighet til å oppleve han i Tromsø, på hans første Norgesbesøk. Der skal han holde foredraget ”Er forskning innen alternativ behandling relevant for folk flest?”


Etterspurt foredragsholder
Professor Weil er en av verdens mest innflytelsesrike personer, ifølge TIME Magazine. Han er også hyppig gjest i amerikanske talkshows, hos både Oprah Winfrey og Larry King på CNN. I Tromsø skal han holde foredrag for alle som er interessert i alternativ medisin og dens betydning for vår helse.

Dr Weil er en svært etterspurt foredragsholder. Hans opptreden i Tromsø er den eneste han gjør i Europa i år, og han har ikke vært i Norge tidligere.

Dr Weil er grunnlegger av, og direktør ved, Arizona Center for Integrative Medicine ved University of Arizona, hvor han også er professor i klinisk medisin og folkehelse.

Han har blitt verdenskjent for sitt arbeid med å fremme integrativ medisin i det amerikanske helsevesenet, og har skrevet et tiltalls bøker om helse, kosthold og forebygging av helseproblemer. Flere av dem er oversatt til norsk.


NAFKAM vertskap
Det er NAFKAM - Nasjonalt Forskningssenter innen komplementær og alternativ medisin, som har invitert Dr. Weil til å holde dette spennende foredraget. Dette skjer parallelt med den femte internasjonale kongressen innen forskning på alternativ medisin som går av stabelen 19. -21. mai. 2010, med NAFKAM som vertskap.

-Dr Weil er internasjonalt anerkjent som ekspert innen feltene integrativ medisin, medisinske planter og forholdet mellom mental og fysisk helse. Det er en ære og et privilegium å kunne ta imot ham i Norge og spesielt i Tromsø, sier NAFKAMs direktør Vinjar Fønnebø.

Konferansen forøvrig, vil ha kroniske lidelser som hovedtema og regner med
600 deltakere fra hele verden. Dette er den 5. internasjonale kongressen om forskning på komplementær behandling - ICCMR 2010. Tidligere har konferansen vært avholdt både i USA, Europa og Australia.Dr. Weil holder foredrag i Tromsø onsdag 19. mai kl 19.00
Radisson Blu Hotel, Tromsøsalen. Mer informasjon:


Relatert:

Verdenskongress om alternativ behandling i Norge
Mer om arrangementet på AktivitetskalenderenFinn din behandler på Behandler.no - Helhetlig helse, behandling og veiledning


Kommenter denne artikkelen!
Regler for kommentarer.


Ditt navn
 
Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes).
Skriv ikke mere enn 500 tegn. lange innlegg tar vi oss retten til å forkorte.