Behandler.no - Norges største oversikt

Marianne Behn: - Jeg har møtt utenomjordiske

Av Redaksjonen, alternativ.no
Publisert: 31.08.2010- De kom ikke med UFO, som de ofte gjør i mange andre møter man hører om. Det var mer som et slør som ble trukket til side, og som åpenbarte flere lysvesener - glitrende, strålende og gledesfylt, sier Marianne Behn til VG.

Det er i programmet «Den andre siden», på kanalen FEM førstkommende torsdag, at Ari Behns mor avslører nærkontakten hun opplevde som 17-åring i barndomshjemmet i Halden.
Les hele saken på vg.noMarianne Behn driver Krystallhealingskolen og tilbyr utdanning i healing - krystallhealing og selvutvikling - mer info: alternativ.no/Utdanning - HealingOm utenomjordiske og UFO på alternativ.no -
-Foreningen UFO-Norge, Etablert i 1973
UFO-NORGE er, en sammenslutning av personer og grupper fra hele Norge, med fenomenet UFO som felles interesseområde.

-NETI - Norwegian Organization for the study of Extra Terrestrial Intelligence
NETI er en frittstående-, politisk uavhengig-, non-profit organisasjon, som arbeider for å finne svaret bak UFO-gåten. Dannet i 1997.
-Galaktisk Informasjons Service


Markedsplassen/UFO
Se flere klipp fra mediaFinn din behandler på Behandler.no - Helhetlig helse, behandling og veiledningLegg inn din kommentar her:
Mener du noe om denne saken? Flott med engasjement, vær saklig og respekter andres meninger, følg regler for kommentarer.