Behandler.no - Norges største oversikt

Godtar ikke at Märtha tar kontakt med døde

Av Redaksjonen, alternativ.no
Publisert: 13.09.2010-Jeg godtar ikke at Märtha tar kontakt med døde i våre lokaler, sier generalsekretær i Det Norske Misjonsselskap, Kjetil Aano. Han håper prinsessen holder seg til engler når hun skal holde kurs på misjonssenteret på Sola denne uka.
Les hele saken i aftenbladet.no

 


alternativ.no har tidligere skrevet om mediumskap og spiritisme. Ifølge KIFO, Stiftelsen for kirkeforskning tror nesten hver femte nordmann at man kan ha kontakt med de døde, ifølge en rapport fra 2008.


Offentlig anerkjennelse av spiritisme i Norge
Mange tror det er et liv etter døden og nesten hver femte nordmann tror en kan ha kontakt med døde, ifølge forskning. Hilde Aga Brun jobber som medium og hennes erfaring er at de fleste som ønsker kontakt med den andre siden får det.


Spiritualisme etableres pånytt i Norge
I land som England, USA og Danmark er det tradisjoner for spiritistkirker og foreninger. Nå etableres en spiritualist kirke og forening i Oslo. (2007)

 

 

 

Se flere klipp fra mediaFinn din behandler på Behandler.no - Helhetlig helse, behandling og veiledningLegg inn din kommentar her:
Mener du noe om denne saken? Flott med engasjement, vær saklig og respekter andres meninger, følg regler for kommentarer.