Behandler.no - Norges største oversikt

Vil bekjempe kreftceller med krydder

Av Redaksjonen, alternativ.no
Publisert: 29.09.2010Britiske forskere lanserer gurkemeie som en ingrediens i kampen mot resistente kreftceller. Ved å bruke vev fra kreftsvulster som er fjernet fra pasienter, skal forskere ved University of Leicester bruke en ekstrakt, curcumin, fra gurkemeieroten til å drepe kreftceller som ikke lar seg knekke av cellegift.
Les hele saken på abcnyheter.noRelatert på alternativ.no

Urter – magi og medisin i årtusener

Urter har gjennom historien blitt tillagt både ekte og ikke fullt så troverdige egenskaper. La oss ta en reise gjennom tiden og se om myter, overtro og kjerringråd kan knyttes opp mot urtenes bruk i dag.Revmatisme kan bedres ved hjelp av alternativ behandling

Erfarene behandlere deler sine erfaringer med soneterapi, ernæringsterapi og osteopati i behandling av muskel og skjelettlidelser.
-Indiske urter og krydder har gode betennelsesdempende egenskaper. Boswellia serrata, gurkemeie med virkestoffet curcumin og ingefær er flotte å bruke, opplyser Jens Veiersted og legger til at han alltid anbefaler mindre stress.


Finn behandler - behandler.no


Finn din behandler på Behandler.no - Helhetlig helse, behandling og veiledningLegg inn din kommentar her:
Mener du noe om denne saken? Flott med engasjement, vær saklig og respekter andres meninger, følg regler for kommentarer.