Behandler.no - Norges største oversikt

Forteller om hvordan det er å leve med en psykisk lidelse

Av Redaksjonen, alternativ.no
Publisert: 13.10.2010Tonje Farstad var alltid klar på at hun ikke ville ha medisin, fordi hun følte at det ikke var veien for henne.
– I de neste fem årene jeg var i kontakt med hjelpeapparatet, fikk jeg gjentatte ganger høre at jeg var syk og ikke ville komme meg ut i jobb noen gang. Jeg ble veldig fanget av menneskene og holdningene rundt meg. Idag er hun i jobb.

Les hele saken på nettsidene til St.Olavs hospital, Trondheim


Flere metoder innen alternativ behandling kan hjelpe med psykiske plager og lidelser, Søk på  f.eks.

Psykoterapi

Gestaltterapi

Psykodrama

Psykosyntese

EMDR

TFT

Livsveiledning

kunst- og uttrykksterapi.

forøvrig har Behandlingsmetoder innen alternativ behandling som regel et helhetlig utgangspunkt. Det vil si at hele mennesket settes i sentrum for behandlingen som er tilpasset det enkelte mennesket. Behandleren er som regel opptatt av å finne årsaken til plager istedet for kun å behandle symptomer. Behandling har ofte en intensjon om å få kropp, tanker og følelser til å komme i balanse.

Flere psykologer og psykiatere har også tilleggsutdanning innen energipsykologi eller alternative metoder som. f.eks. EMDR, hypnose, Bioenergetsik analyse.

Finn behandler

Utdanning innen alternativ behandlingFinn din behandler på Behandler.no - Helhetlig helse, behandling og veiledningLegg inn din kommentar her:
Mener du noe om denne saken? Flott med engasjement, vær saklig og respekter andres meninger, følg regler for kommentarer.