Behandler.no - Norges største oversikt

Lavkarbobutikk åpner på Flisa - får kritikk av professor i ernæring

Av Redaksjonen, alternativ.no
Publisert: 18.10.2010Ernæringsekspert Svein Olav Kolset går i klinsj med kostholdsguru Thor Foseid, som lørdag åpner en ny type nisjebutikk på Flisa, skriver glomdalen.no

– Kolset føyer seg inn i rekken av kunnskapsløse eksperter. De som advarer fordi vi ikke kjenner langtidseffekten av lavkarbodiett, er historieløse. Mennesket har levd i mange tusen år på lavkarbo, freser Foseid.
Les hele saken på glomdalen.noRelaterte saker:

Personer med diabetes medisinfrie på lavkarbo mat

Fagpersoner oppretter en rådgivende tjeneste for diabetes, basert på sine erfaringer med kosthold med lavt innhold av karbohydrater.

Nytt liv med riktig kosthold

En rekke personer har endret sin helse og sin livskvalitet betydelig ved å kutte ut melkeproteiner og gluten fra kostholdet. Nå står flere av disse fram med sine historier.


Revmatisme kan bedres ved hjelp av alternativ behandling

Erfarne behandlere deler sine erfaringer med soneterapi, ernæringsterapi og osteopati i behandling av muskel og skjelettlidelser.

Finn behandler - behandler.no


Kurs i Kost & Ernæring


Utdanning i Ernæring:
Utdanning - Ernæring med studiepoeng

Ernæringsterapi, Ernæringslære - KostveiledningFinn din behandler på Behandler.no - Helhetlig helse, behandling og veiledningLegg inn din kommentar her:
Mener du noe om denne saken? Flott med engasjement, vær saklig og respekter andres meninger, følg regler for kommentarer.