Behandler.no - Norges største oversikt

– Märtha rekrutterer flere spiritister

Av Redaksjonen, alternativ.no
Publisert: 26.10.2010– Etter at prinsesse Märtha Louise sto fram og fortalte om sine evner, har interessen for å komme i kontakt med de døde økt, sier medium og leder for Norsk Spiritualistisk Trossamfunn, Andre Kirsebom. Så langt har trossamfunnet rundt 1100 medlemmer.

Hver uke arrangerer trossamfunnet møter der hensikten er å la døde og levende kommunisere, og Kirsebom forteller om flere besøkende på deres arrangementer i Oslo og Bergen.

Les hele saken på abcnyheter.no


Relaterte saker:

Offentlig anerkjennelse av spiritisme i Norge
Mange tror det er et liv etter døden og nesten hver femte nordmann tror en kan ha kontakt med døde, ifølge forskning. Hilde Aga Brun jobber som medium og hennes erfaring er at de fleste som ønsker kontakt med den andre siden får det.


Spiritualisme etableres pånytt i Norge
I land som England, USA og Danmark er det tradisjoner for spiritistkirker og foreninger. Nå etableres en spiritualist kirke og forening i Oslo.


Ønsker du kontakt med et medium -
Markedsplassen - medium

Ønsker du kontakt med en healer -
Finn behandler - behandler.noFinn din behandler på Behandler.no - Helhetlig helse, behandling og veiledningLegg inn din kommentar her:
Mener du noe om denne saken? Flott med engasjement, vær saklig og respekter andres meninger, følg regler for kommentarer.