Behandler.no - Norges største oversikt

Snåsamannen ut mot gjenferd

Av Redaksjonen, alternativ.no
Publisert: 12.11.2010

Snåsamannen slår seg sammen med to representanter fra kirken og en healer. Den noe spesielle treenigheten advarer folk mot å søke kontakt med gjenferd, skrømt, demoner og djevelen.

Les hele saken i Trønder-Avisa


Relatert:
Snåsamannen kraftig ut mot andre healere
-Det er noen som kaller seg healere, vet du. Som står ved hvert veikryss og tjener penger, 300-400 kroner timen. Man burde bruke kvakksalverloven mot dem, sa Joralf Gjerstad til Morgenbladet i 2008.


Mange tror på et liv etter døden
Mange tror det er et liv etter døden og nesten hver femte nordmann tror en kan ha kontakt med døde, ifølge forskning. Fornyings- administrasjons- og kirkedepartementet har godkjent en spiritistisk kirke som trossamfunn.

Det er litt forskjell på hvilken forestilling man har om hva som skjer i ”dødens rike” eller i en annen eksisitens. Noen tror på et nytt liv i en ny kropp, mens andre tror på en tilværelse uten kropp. Noen tror man beholder sin identitet, mens andre tror man får ny. Andre igjen tror at man hverken har kropp eller personlig bevissthet, men at man blir endel av en felles kosmisk bevissthet.

Ønsker du kontakt med et medium
Ønsker du kontakt med en klarsynt
Kurs i mediumsutvikling

Ønsker du kontakt med en healer -
Finn behandler - behandler.noFinn din behandler på Behandler.no - Helhetlig helse, behandling og veiledning


Kommenter denne artikkelen!
Regler for kommentarer.


Gerd S.Moen 18/11/2010 - 10:44

Virker som all oppmerksomheten har gått Snåsamannen til hodet."Dere skal ikke ha andre Healere enn meg".Og gaver skal vel beskattes de også.

Healer Hugo 18/11/2010 - 10:03

Hva skulle vi levd, og betalt vår skatt av, om vi ikke tok betalt for våre tjenester! Enig med Nina Torp sin uttalelse! Med hvilken rett har han/dem til å fordømme oss andre healere? Mottatte beløp, skjult som gaver: Når gaver kommer jevnt inn, er det en inntekt! Setningen: \"Jeg har aldri tatt betalt.\" Tenk på alle som vet! Dem kan heller ikke benekte troen på ånder, bevis heller at dem ikke eksisterer. I alle tider har åndene vist seg i de forskjellige former. Hvorfor skulte Marcello ansiktet, når han gikk forbi kirkegårdene? Han såg alt for mange sjeler/ånder, som søkte sine kropper. Healeren er til for alt levende. Åndene er også levende, men fra en annen verden de fleste ikke vil se! Man kan ikke være fordømmende og ydmyk på en gang....Da er det noe galt med personen! Dessuten, hvor har kirken fått alt sitt gull og sølv i fra? Slutt med å tråkke på en hel yrkesgruppe og en mennesketro!

Nina Torp 18/11/2010 - 08:32

Er det ikke Snåsamannen, så er det Einar Gelius....
Må vel innrømme at herr Gelius satte seg selv på huggestabben med boken "Sex i Bibelen" men Gud bedre. Er det grunn til å gi mannen sparken?
Biskop Kvarme er nå like trangsynt og fordømmende som Snåsamannen. Han var IKKE mitt valg av biskop dengang han ble valgt.....

Catarina 17/11/2010 - 19:50

Nina ♥love you♥stöder dej till fullo...

catarina 17/11/2010 - 19:49

dekänns skönt att man vet en sak.....som man sår får man också skörda..... kärlek föder kärlek .....låt var och en vandra i sina skor....gå i dina egna skor....lev ditt eget liv....låt andra göra sina....kasta inte sten i glashus...behöver jag skriva mer....

Marie Grandahl 17/11/2010 - 01:49

Jeg tror at nu må mange av disse prestene og forstanderne i menighetene rundt om beg. å tenke klart . Dere er jo helt hjærnevasket .Er ikke healer men har hadt besøk av mine kjære fra den andre siden.og fått hjelp i tunge stunder Ble til og med helbredet av min avdøde kjære Hund som kom og helade meg på noen sek.da jeg var så syk. Har både sett og hørt dem .Bibelen er sammensatt av ca.26 bind. og hva har de tatt ut av den . Bare fordømmelser og ikke noe godt .Har du vært snill så kommer du til Himmelen ,men har du ikke vært bra nok ,går det rett til helv.Synes de får tenke seg godt om ,også snåsamannen . Har fordømmende uttalelser om Prinsesse Martha Louise.Det er Gud som skal dømme og ikke hverken Snåsamannen Prester eller bedehusforstandere.Tenk dere godt om før dere dømmer andre .

Nina Torp 16/11/2010 - 20:06

Hvem er det Snåsamannen tror han er? -Og prestene også - for den sakens skyld?
Gud?
Dette minner mistenkelig om den fordømmende holdning kristenfolket hadde i middelalderen - hvor folk ble brent på bålet eller utvist om de ikke innordnet seg den kristne tro. Det er skremmende å være vitne til slike fordømmende holdninger i dagens samfunn.
Det er all grunn til å minne om Menneskerettighetserklæringen artikkel 18. Der står det;
"Enhver har rett til tanke-,samvittighets og religionsfrihet. Denne rett omfatter frihet til å skifte religion eller tro, og frihet til enten alene eller sammen med andre, og offentlig eller privat, å gi uttrykk for sin religion eller tro gjennom undervisning, utøvelse, tilbedelse og ritualer"
Som medium påkaller jeg ikke onde krefter. Jeg formidler kontakt med våre nære og kjære på den andre siden, for som spiritualist, finnes det ingen død. Vi fortsetter livet i en annen dimensjon. - Og de fra den andre siden vil mer enn gjerne komme gjennomn for å fortelle at livet fortsetter, at de har det bra, og for å gi trøst til de som sørger.
jeg er også healer. Og som utøvende healer forundrer det meg at Snåsamannen sier at vi som tar penger for healing-konsultasjoner bør bli dømt under kvakksalverloven. Jeg vet med sikkerhet at Snåsamannen selv har mottatt både gaver og penger opp igjennom årene. Så bare fordi han tar imot gaver og ikke har en fast pris på sine tjenester - så er han nærmest hellig - og vi andre kvakksalvere???
Skjerp deg Snåsamannen. Som den ydmyke healeren du sier at du er, bør du holde deg for god for slike fordømmende uttalelser. Eller er det på tide å endre holdning. Snåsamannen er ikke mer ydmyk enn de fordømmende prestene han omgir seg med.
"Kjære Gud - tilgi dem, for de vet ikke hva de gjør"(Jesus)


Legg inn din kommentar her:
Mener du noe om denne saken? Flott med engasjement, vær saklig og respekter andres meninger, følg regler for kommentarer.

Ditt navn
 
Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes).
Skriv ikke mere enn 500 tegn. lange innlegg tar vi oss retten til å forkorte.