Behandler.no - Norges største oversikt

Spiritualister kastes ut

Av Redaksjonen, alternativ.no
Publisert: 23.11.2010

Andre leietakere ville flytte ut hvis de er i samme hus. –Vi maner verken frem ånder ­eller går djevelens ærend, sier Monica ­Haugen i spiritualistforeningen Spiritus Omni i Trondheim.

Foreningen har omkring 100 medlemmer -  alt fra professorer ved NTNU til hjemmeværende husmødre, sier Haugen til Byavisa.
Les hele saken på yavisa.no


Spiritus OmniRelatert:

Offentlig anerkjennelse av spiritisme i Norge
Mange tror det er et liv etter døden og nesten hver femte nordmann tror en kan ha kontakt med døde, ifølge forskning. Hilde Aga Brun jobber som medium og hennes erfaring er at de fleste som ønsker kontakt med den andre siden får det.

Fornyings- administrasjons- og kirkedepartementet har godkjent en spiritistisk kirke som trossamfunn og et spiritualist healerforbund er av Helsedirektoratet godkjent som utøverorganisasjon for utøvere av alternativ behandling.


Spiritualisme etableres pånytt i Norge 
I land som England, USA og Danmark er det tradisjoner for spiritistkirker og foreninger. Nå etableres en spiritualist kirke og forening i Oslo (2007).


Ønsker du kontakt med et medium


Kurs i mediumsutvikling

Ønsker du kontakt med en klarsyntFinn din behandler på Behandler.no - Helhetlig helse, behandling og veiledningLegg inn din kommentar her:
Mener du noe om denne saken? Flott med engasjement, vær saklig og respekter andres meninger, følg regler for kommentarer.