Behandler.no - Norges største oversikt

Sørlandet merker "Märtha-effekten"

Av Redaksjonen, alternativ.no
Publisert: 03.12.2010

Redaktør av tidsskriftet Ildsjelen, Henning John Grini, hevder det er utbredt alternativ aktivitet i Aust-Agder. – Folk tror ikke nødvendigvis på engler med vinger, men søker bort fra Kirkens dogmer for å finne svar på eksistensielle spørsmål i livet, sier Grini.
Les hele saken på Agderposten.no


Relatert:

Alternativ fredspris til Neale Donald Walsch

Henning Jon Grini Redaktør av tidsskriftet Ildsjelen.

-Det å dele ut en pris er en fin måte å få oppmerksomhet om fredssaken på. Årets prisvinner, Neale Donald Walsch, har fokus på at det er bevisstheten som må endres for å få en bedre verden sier initiativtager av Spiritpeace og grunnlegger av tidsskriftet Ildsjelen Henning Jon Grini til alternativ.no

Verdens største pyramide er i Europa
I 2006 gikk nyheten verden rundt om at det var oppdaget en pyramide i Bosnia. Det hersket usikkerhet om det virkelig finnes pyramider der og i arkeologiske kretser ble dette ikke trodd.
-Idag vet vi at verdens største og eldste pyramider befinner seg i Bosnia-Herzegovina. Sjelden gjøres det arkeologiske oppdagelser som har potensiale til å endre historien. Men det er nettopp dette som kan sies om de forholdsvis nyoppdagede pyramidene i Bosnia. For der er det ikke bare funnet en, men flere pyramider, ifølge Henning Jon Grini, redaktør av Ildsjelen.


Kornsirkler - beskjeder fra universet eller menneskeskapt?
Er kornsirkler et uforklarlig paranormalt fenomen eller menneskelig åkergraffiti?
De mystiske formasjonene får tusenvis av turister, spirituelle og fagfolk til å valfarte til England hver eneste sommer. A-magasinet fulgte med på Ildsjelens reise for å besøke kornsirkler.


Offentlig anerkjennelse av spiritisme i Norge
Mange tror det er et liv etter døden og nesten hver femte nordmann tror en kan ha kontakt med døde, ifølge forskning. Hilde Aga Brun jobber som medium og hennes erfaring er at de fleste som ønsker kontakt med den andre siden får det.

alternativ.no/Tidsskrifter

Finn din behandler på Behandler.no - Helhetlig helse, behandling og veiledning


Kommenter denne artikkelen!
Regler for kommentarer.


Unni Elisabeth Ørbeck 05/12/2010 - 16:56

Nå må vi våge å åpne opp for at det finns krefter vi ikke forstår.Vi er alle en del av en større helehet og jeg har selv kontakt med åndeverden. Frykten for det vi ikke vet gjør oss syke. Vi må åpne opp i tillit nå og skjønne at det er ikke stort vi forstår av det stor bildet.


Legg inn din kommentar her:
Mener du noe om denne saken? Flott med engasjement, vær saklig og respekter andres meninger, følg regler for kommentarer.

Ditt navn
 
Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes).
Skriv ikke mere enn 500 tegn. lange innlegg tar vi oss retten til å forkorte.