Behandler.no - Norges største oversikt

- Pilletrillesamfunnet er nok på vei bort

Av Redaksjonen, alternativ.no
Publisert: 09.12.2010

-Det er mange ting en lege ikke kan fikse, mener de fem damene som nå har startet helse- og velværeklinikk i kjelleren på Coop Prix i Vestre Gausdal.
De merker godt at stadig flere velger å ta vare på seg selv ikke bare med medisiner.
Les hele saken i Byavisa - byavis.no
Relatert på alternativ.no:

Vi vil bli friske – uten bivirkninger
Både voksne, ungdom og barn knasker piller som aldri før i Norge. Det ble solgt legemidler for rundt 18,5 milliarder kroner i Norge i 2009. Det tilsvarer ca 3.900 kroner pr innbygger, og er en økning på 5 prosent i forhold til året før.

Om vi har blitt så mye sykere enn før, sier ikke tallene så mye om. Dagligdagse plager som søvnproblemer og smerter løses ofte med en pille. Til og med babyer, små barn og ungdom gis sovemedisin. Unge mennesker får antidepressive midler, beroligende og smertestillende.

"Alle medisiner kan gi bivirkninger, men det betyr ikke at alle som bruker en medisin nødvendigvis får bivirkninger", står skrevet på nettsidene til Statens legemiddelverk.
Les hele saken på alternativ.noØnsker du å oppsøke en alternativ behandler:
Finn behandler på behandler.no
Her finner du behandlere over hele landet. Søk på sted, metode, navn eller problem/plage.
Hver behandler har sin egen informasjonsside, hvor du får informasjon om behandlerens bakgrunn, hvilke behandlingsmetoder som utføres, evt. medlemskap i utøverorganisasjon osv.

Finn din behandler på Behandler.no - Helhetlig helse, behandling og veiledningLegg inn din kommentar her:
Mener du noe om denne saken? Flott med engasjement, vær saklig og respekter andres meninger, følg regler for kommentarer.