Behandler.no - Norges største oversikt

Fra "New age-vrøvl" til dokumentert sannhet

Av Redaksjonen, alternativ.no
Publisert: 25.01.2011

Sammenhenger som tidligere ble avfeid av naturvitenskapen som new age-vrøvl, er i ferd med å la seg dokumentere med hard empiri gjennom den vitenskapelige tankeretningen kroppskognisjon.

Hva om det egentlig er kroppen som styrer og skaper grunnlaget for tankene våre, stikk i strid med den tradisjonelle forestillingen om at det er hjernen som styrer kroppen?Er det simpelthen umulig for oss å tenke, uten at kroppen og dens bevegelser og sanseinntrykk er involvert?

En voksende gruppe forskere er i ferd med å finne sammen under et rungende ja som svar på spørsmålene. «Bevegelsen» har de siste årene resultert i konkrete forskningsresultater som viser hvordan vår tankevirksomhet er kontinuerlig påvirket av kroppen – ofte uten at vi er den bevisst.
Les hele saken på Aftenposten.no


Søk etter Kroppsterapi, Dans, Bevegelsesterapi på alternativ.no


Om Psykodrama

Om Gestaltterapi

Biodanza - Livets dans
Biodanza vil gi oss harmonisering av livsprosessene og stimulerer til bedre helse på alle nivå. Stadig flere nordmenn oppdager dette systemet og hiver seg med i dansen.

Dansterapi hjelper barn med ADHD
Barn med ADHD og ungdom med depresjon er det vanskelig å behandle og behovet for alternative behandlingsmodeller er stort.

Kurs i Dans/bevegelse


Finn din behandler på Behandler.no - Helhetlig helse, behandling og veiledning


Kommenter denne artikkelen!
Regler for kommentarer.


Ditt navn
 
Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes).
Skriv ikke mere enn 500 tegn. lange innlegg tar vi oss retten til å forkorte.