Stor oversikt A-Å med kurs innen selvutvikling, helse, trening, spiritualitet, kreativitet mm. Her finner man kurs man tar for egen del, men også kurs som kan påbygges til en utdanning.
Les mer om homeopat og soneterapeut Hilde Fløtten

Fra "New age-vrøvl" til dokumentert sannhet

Av Redaksjonen, alternativ.no
Publisert: 25.01.2011

Sammenhenger som tidligere ble avfeid av naturvitenskapen som new age-vrøvl, er i ferd med å la seg dokumentere med hard empiri gjennom den vitenskapelige tankeretningen kroppskognisjon.

Hva om det egentlig er kroppen som styrer og skaper grunnlaget for tankene våre, stikk i strid med den tradisjonelle forestillingen om at det er hjernen som styrer kroppen?Er det simpelthen umulig for oss å tenke, uten at kroppen og dens bevegelser og sanseinntrykk er involvert?

En voksende gruppe forskere er i ferd med å finne sammen under et rungende ja som svar på spørsmålene. «Bevegelsen» har de siste årene resultert i konkrete forskningsresultater som viser hvordan vår tankevirksomhet er kontinuerlig påvirket av kroppen – ofte uten at vi er den bevisst.
Les hele saken på Aftenposten.no


Søk etter Kroppsterapi, Dans, Bevegelsesterapi på alternativ.no


Om Psykodrama

Om Gestaltterapi

Biodanza - Livets dans
Biodanza vil gi oss harmonisering av livsprosessene og stimulerer til bedre helse på alle nivå. Stadig flere nordmenn oppdager dette systemet og hiver seg med i dansen.

Dansterapi hjelper barn med ADHD
Barn med ADHD og ungdom med depresjon er det vanskelig å behandle og behovet for alternative behandlingsmodeller er stort.

Kurs i Dans/bevegelse


Finn din behandler på Behandler.no - Helhetlig helse, behandling og veiledning


Tips en bekjent om denne siden!Kommenter denne artikkelen!
Regler for kommentarer.


Ditt navn
 
Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes).
Skriv ikke mere enn 500 tegn. lange innlegg tar vi oss retten til å forkorte.