Stor oversikt A-Å med kurs innen selvutvikling, helse, trening, spiritualitet, kreativitet mm. Her finner man kurs man tar for egen del, men også kurs som kan påbygges til en utdanning.
Homeopat og akupunktør Charlotte Torgersen, Lier

Astrologi er vitenskap

Av Redaksjonen, alternativ.no
Publisert: 03.03.2011Da er det i hvert fall slått fast i indisk høyesterett - for 2. gang at astrologi er vitenskap i India. Dette ble avgjort i Bombay High Court for en knapp måned siden.
Les hele saken på hegnar.noThe Times of India


Dr. Gisle Henden - om astrologi
Gisle Henden er grunnlegger og leder av Astrologiskolen Herkules. Han har praksis som astrolog fra 1988 og satt ni år i styret for Norsk Astrologisk Forening. Hadde ansvaret for astrologiundervisningen ved Folkeuniversitetet i syv år. Sitter i faglig stab ved DK Academy. Skrev doktorgrad om intuisjon og rasjonalitet hos norske toppledere. Utgitt boken Intuition på VDM Verlag. Har undervist i strategisk ledelse på BI og NIH i mange år. Jobber med alle typer astrologi og underviser i Norge og Danmark. Har gitt ut flere hundre lydbøker om ulike astrologiske temaer og teknikker. Gisle er født i værens tegn med ascendanten i jomfruen.

Intuisjon viktigere enn analyse
Norske toppledere legger større vekt på intuisjon enn analyse når de skal fatte strategiske beslutninger i nytt og ukjent terreng. Det påviser Gisle Henden i en doktorgradsavhandling utført ved Handelshøyskolen BI. (2004)


Her finner du astrologer - Markedsplassen - Astrologi

Kurs og utdanning i Astrologi


Du treffer også astrologer på alternativmesser -
Her finner du oversikt:
alternativ.no/messer


Finn din behandler på Behandler.no - Helhetlig helse, behandling og veiledning


Tips en bekjent om denne siden!Kommenter denne artikkelen!
Regler for kommentarer.


Ditt navn
 
Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes).
Skriv ikke mere enn 500 tegn. lange innlegg tar vi oss retten til å forkorte.