Behandler.no - Norges største oversikt

Astrologi er vitenskap

Av Redaksjonen, alternativ.no
Publisert: 03.03.2011Da er det i hvert fall slått fast i indisk høyesterett - for 2. gang at astrologi er vitenskap i India. Dette ble avgjort i Bombay High Court for en knapp måned siden.
Les hele saken på hegnar.noThe Times of India


Dr. Gisle Henden - om astrologi
Gisle Henden er grunnlegger og leder av Astrologiskolen Herkules. Han har praksis som astrolog fra 1988 og satt ni år i styret for Norsk Astrologisk Forening. Hadde ansvaret for astrologiundervisningen ved Folkeuniversitetet i syv år. Sitter i faglig stab ved DK Academy. Skrev doktorgrad om intuisjon og rasjonalitet hos norske toppledere. Utgitt boken Intuition på VDM Verlag. Har undervist i strategisk ledelse på BI og NIH i mange år. Jobber med alle typer astrologi og underviser i Norge og Danmark. Har gitt ut flere hundre lydbøker om ulike astrologiske temaer og teknikker. Gisle er født i værens tegn med ascendanten i jomfruen.

Intuisjon viktigere enn analyse
Norske toppledere legger større vekt på intuisjon enn analyse når de skal fatte strategiske beslutninger i nytt og ukjent terreng. Det påviser Gisle Henden i en doktorgradsavhandling utført ved Handelshøyskolen BI. (2004)


Her finner du astrologer - Markedsplassen - Astrologi

Kurs og utdanning i Astrologi


Du treffer også astrologer på alternativmesser -
Her finner du oversikt:
alternativ.no/messer


Finn din behandler på Behandler.no - Helhetlig helse, behandling og veiledning


Kommenter denne artikkelen!
Regler for kommentarer.


Ditt navn
 
Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes).
Skriv ikke mere enn 500 tegn. lange innlegg tar vi oss retten til å forkorte.