Behandler.no - Norges største oversikt

Karl Ludvig Reichelt skal forelese om matintoleranse

Av Redaksjonen, alternativ.no
Publisert: 10.01.2012På vårseminaret til FUB , Faglig forum for utøvere av biologisk medisin 21-22 april 2012 , kommer bl.a Dr. med. Karl-Ludvig Reichelt , en av de store innen forskning på matintoleranser og deres følger for psykisk og fysisk helse. Han skal forelese i to deler: Schizofreni, arv og matintoleranser og Autisme og diett.

Andre forelesere på seminaret er Fedon Lindberg, lege og forfatter, Eva Lydeking-Olsen, ernæringsterapeut og forsker, Rolv Hjelmstad, urtemedisinsk forfatter, kursholder og terapeut, Gudrun C. Mekle, lege og akupunktør fra Tyskland, Carl-Erik Farnes, biopat, Anne Victoria Heiberg, biopat.

Seminaret
21-22 april 2012 er åpent for alle.
Les mer på biologiskmedisin.noAlternativopplysningen deltar på seminaret som utstiller med alternativ.no og behandler.no


Relaterte saker:

Brobyggerprisen 2005 til Dr. Reichelt

Dr. med. Karl-Ludvig Reichelt har gjennom sitt forskningsarbeid bl.a. funnet ut at spesielle proteiner i korn og melk kan utløse psykiske lidelser som ADHD og autisme.

Urolige barn fikk det bedre uten melk

En studie ved Madlavoll skole i Stavanger, I samarbeid med dr.med. Karl-Ludvig Reichelt, viser at barn med ADHD problematikk får det bedre nå de endrer kostholdet.

Nytt liv med riktig kosthold
En rekke personer har endret sin helse og sin livskvalitet betydelig ved å kutte ut melkeproteiner og gluten fra kostholdet. Nå står flere av disse fram med sine historier.

Forskning og tulleforskning
Det er stor enighet om at det er nødvendig med mer forskning på sammenhengen mellom kosthold og sykdom. Mye av den informasjonen vi har nå er kunnskapsbasert, men det er dyrt og tidkrevede å forske. Forskning på dette feltet har ikke vært høyt prioritert sammenlignet med midler som bevilges på forskning innen f.eks. sykdom og legemidler.
Det vi derimot ikke trenger er lettvint forskning som kun gir det svaret noen ønsker å finne.
-Forskning er ikke å bli rik og berømt men å finne ut hva som er rett, sier Dr. med. Karl-Ludvig Reichelt.Finn din behandler på Behandler.no - Helhetlig helse, behandling og veiledning


Kommenter denne artikkelen!
Regler for kommentarer.


Ditt navn
 
Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes).
Skriv ikke mere enn 500 tegn. lange innlegg tar vi oss retten til å forkorte.