Behandler.no - Norges største oversikt

Medisinerer de friske

Av Redaksjonen, alternativ.no
Publisert: 24.10.2012Jente vil ikke ha piller

– Det skal stadig mindre til før folk får en sykdomsdiagnose. Spesialist i allmenn- og samfunnsmedisin, Gisle Roksund, mener legemiddelindustrien beveger seg inn i de friskes marked. Han mener det er et problem at det oftere tys til medisiner for det han kaller hverdagsproblemer og tror det ofte kan være andre veier ut av en tung periode i livet.
Les hele saken på nrk.noFinn behandler - behandler.no
Kurs a-å


Relaterte saker:

Vi vil bli friske – uten bivirkninger
John Virapen, som kjenner til legemiddelindustrien fra innsiden, advarer mot en kynisk industri og farlige bivirkninger. Alternativ behandling kunne i flere tilfeller erstattet legemidler.

Tankekraft istedenfor piller
I hvilken grad vi kan vi bruke tanken til å påvirke vår egen helse - spørsmålet er det mange som har stilt. Med dagens helseutfordringer har vi bruk for våre iboende ressurer som aldri før, ifølge forsker og forfatter Lars Ole Andersen.

ADHD – feilbehandling av barn som oppfører seg ”annerledes”

Skolebarn dopes ned med narkotiske medisiner, men det finnes gode metoder som hjelper.

Nytt liv med riktig kosthold
En rekke personer har endret sin helse og sin livskvalitet betydelig ved å kutte ut melkeproteiner og gluten fra kostholdet. Nå står flere av disse fram med sine historier.

Endret kosthold kan minske pillebruk
Hvorfor er ikke kosthold en integrert del av sykdomsbehandling og hvorfor forskes det ikke på brukeres erfaring. Nasjonalt senter for erfaringskompetanse innen psykisk helse inviterer til debatt.Finn din behandler på Behandler.no - Helhetlig helse, behandling og veiledningLegg inn din kommentar her:
Mener du noe om denne saken? Flott med engasjement, vær saklig og respekter andres meninger, følg regler for kommentarer.