Behandler.no - Norges største oversikt

Alternativmesser i Norge - 100.000 besøkende

Av Redaksjonen, alternativ.no
Publisert: 01.09.2016Den første Alternativmessen i Norge ble arrangert i Ingeniørenes Hus i Oslo høsten 1993. Den gang kom det 4000 besøkende, noe som ble beskrevet som helt utrolig.

Nå arrangeres det nærmere 50 store og små alternativmesser - helsemesser årlig over hele landet og de har tilsammen 100.000 besøkende. Utvikling har vært eksplosiv og det er helt tydelig at behovet for å finne fram til de forskjellige alternative tilbud og aktiviteter er stort.

Alternativbransjens største årlige markering er Den store Alternativmessen som tidligere var i Oslo nå flyttet til Norges varemesser på Lillestrøm denne messen har status som Europas største alternativmesse og som gjester nærmere 12.000 besøkende.

 

 

Klikk her for å besøke alternativmesse.no

Norges nettsted for alternativmesser, helsemesser, festivaler og utstillereFinn din behandler på Behandler.no - Helhetlig helse, behandling og veiledningLegg inn din kommentar her:
Mener du noe om denne saken? Flott med engasjement, vær saklig og respekter andres meninger, følg regler for kommentarer.