Stor oversikt A-Å med kurs innen selvutvikling, helse, trening, spiritualitet, kreativitet mm. Her finner man kurs man tar for egen del, men også kurs som kan påbygges til en utdanning.
Les mer om homeopat og soneterapeut Hilde Fløtten

Alternativmesser i Norge - 100.000 besøkende

Av Redaksjonen, alternativ.no
Publisert: 01.09.2016Den første Alternativmessen i Norge ble arrangert i Ingeniørenes Hus i Oslo høsten 1993. Den gang kom det 4000 besøkende, noe som ble beskrevet som helt utrolig.

Nå arrangeres det nærmere 50 store og små alternativmesser - helsemesser årlig over hele landet og de har tilsammen 100.000 besøkende. Utvikling har vært eksplosiv og det er helt tydelig at behovet for å finne fram til de forskjellige alternative tilbud og aktiviteter er stort.

Alternativbransjens største årlige markering er Den store Alternativmessen som tidligere var i Oslo nå flyttet til Norges varemesser på Lillestrøm denne messen har status som Europas største alternativmesse og som gjester nærmere 12.000 besøkende.

 

 

Klikk her for å besøke alternativmesse.no

Norges nettsted for alternativmesser, helsemesser, festivaler og utstillereFinn din behandler på Behandler.no - Helhetlig helse, behandling og veiledning


Tips en bekjent om denne siden!
Legg inn din kommentar her:
Mener du noe om denne saken? Flott med engasjement, vær saklig og respekter andres meninger, følg regler for kommentarer.