Behandler.no - Norges største oversikt

Forskning viser at homeopati hjelper pasienter med migrene

Av Redaksjonen, alternativ.no
Publisert: 02.09.2013Foto: Shutterstock

Randomisert dobbelblind og placebo-kontrollert studie viser at behandling med individuell homeopati hjelper pasienter med migrene. Deltagerne i studien ble delt inn i to grupper og gjennom fire måneder fikk den ene gruppen homeopatisk behandling og den andre placebo. Den gruppen som fikk homeopati fikk færre migreneanfall enn placbogruppen.
Les hele saken på dagenshomeopati.se


Hva er homeopati
Behandler finner du på behandler.no
Utdanning i homeopati

Relaterte saker:

EEG-målinger viser effekt av homeopati
Amerikanske forskere har påvist effekt av homeopatisk medisin ved å måle hjerneaktivitet.

Avdekker feil informasjon som spres om homeopati
Journalist og forfatter Dana Ullman tar et oppgjør med det han kaller en desinformasjonskampanje mot homeopati. Her avdekkes hvilke myter som spres, hvem som står bak og hvilke teknikker som taes i bruk.

Homeopatien slaktet på feilaktig grunnlag
Media verden over har tatt tak i en slett studie publisert i Lancet, og konkluderer utifra den at homeopati er ”humbug”. Grunnforskningsstudier ser imidlertid ut til å vise effekt av homeopatiske medisiner.

Homeopatien nyter økende anerkjennelse
Professor Per Løkken, med bakgrunn både innen odontologi og farmakologi, ga på et æressemingar, mai 2011 et innblikk i homeopati, forskning og smertelindring.


Finn din behandler på Behandler.no - Helhetlig helse, behandling og veiledningLegg inn din kommentar her:
Mener du noe om denne saken? Flott med engasjement, vær saklig og respekter andres meninger, følg regler for kommentarer.