Behandler.no - Norges største oversikt

Balansekvinnen

Av Redaksjonen, alternativ.no
Publisert: 15.01.2013Forside bok Balansekvinnen

Forfatter: Kristin A. Norenberg

Flere og flere spør seg: Hvem er jeg? Hvor skal jeg? Også Kristin A. Norenberg, som forteller hvordan hun selv kom i mål og skapte livet slik hun selv ville ha det. I Balansekvinnen, en fortelling basert på hennes egen personlige historie, gir hun deg verktøyet for å oppnå det samme.

«Daglig kommer mennesker til meg for å få hjelp til å takle livets små og store bølger,» sier Kristin som har lang erfaring som veileder og kursholder og er etterspurt coach innen personlig utvikling. «Bølgene kommer. Det er selve livet,» legger hun til. Mange av oss er imidlertid redd for å drukne – vi føler på usikkerheten og frykten for hva livet vil bringe rundt neste sving, har kanskje lite energi og overskudd, er slitne og frustrerte over alle kravene som skal innfris og har mange negative tanker og bekymringer.

Kristin vet av egen erfaring hva det handler om, hun har selv vært der, men hun lærer oss å surfe på livets bølge!

I Balansekvinnen følger vi Anne Katrine, Kristins alter ego, på ferden fra topplederstilling i næringslivet til møter med narkomane i København, spåmenn i Nepal, pussige medpassasjerer på fly og synske personer. Etter hvert innser hun at ingenting er tilfeldig. Dette er starten på en utrolig indre reise i jakten på å finne seg selv – finne balansekvinnen.

Balansekvinnen tar deg med på en annerledes reise i flere verdener for å finne balansen og meningen med livet.

«Balansekvinnen er en annerledes bok, du får en inspirerende historie og en selvutviklingsbok i ett. Boken kan gi deg et dytt i riktig retning. Den er klok, morsom og ærlig.»
- Liv Gade, Norges eneste bokinspirator

«Den beste norske selvutviklingsboka jeg har lest. Balansekvinnen er som et kinderegg. Tre vidunderlige overraskelser i ett.»
- Gry Sinding, Coach og gründer SkapDinDrømmejobb

«Jeg har lest en del selvutviklingsbøker, og denne er nok den beste jeg har lest. De fleste vil kjenne seg igjen og få tro på å mester og lykkes i livet. Balansekvinnen anbefales absolutt!»
- Elin Baraas, Notabene Dombås


Les mer på norenberg.no


Pris: kr.349,-
Utgitt: 2012
Forlag: Universal Balance AS
Innbundet: Innbundet
Språk: Norsk bokmål
Sider: 349
ISBN: 978-82-999086-0-3


Finn din behandler på Behandler.no - Helhetlig helse, behandling og veiledning


Kommenter denne artikkelen!
Regler for kommentarer.


Ditt navn
 
Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes).
Skriv ikke mere enn 500 tegn. lange innlegg tar vi oss retten til å forkorte.