Behandler.no - Norges største oversikt

Fulgte hjertet til et supert liv

Av Rachel Wilmann, grunnlegger av Hjertemedisin, Hjerteakademiet og blogger
Publisert: 24.01.2014
Foto: Schutterstock

 

Hun tok steget ut av en godt betalt jobb for å følge drømmen sin.
– Dersom man skal ha sitt beste liv, så må man av og til ta et valg som er litt smertefullt til å begynne med. Rachel Wilmann gjesteblogger på alternativ.no

 

– For snart 4 år siden, så tok jeg det endelige steget over fra finansbransjen til alternativbransjen. Jeg hadde vært gjennom en tøff periode med mye sykdom. Jeg har hele livet vært plaget av ryggsmerter, hodepine, vond nakke etc.

 


Idag arbeider Rachel Wilmann med blant annet healing, coaching og reading.
Kroppen min har hele livet gitt meg indikasjoner på at jeg ikke levde det livet jeg burde leve. Jeg liker egentlig ikke ordet ´burde´ for det indikerer en byrde, og det var vel egentlig det jeg etterlevde: at livet mitt på et måte hadde blitt en byrde, på mange måter. Jeg hadde så mange ting hver dag som jeg følte at jeg ´måtte´ gjøre, og jeg følte at jeg aldri gjorde det jeg egentlig hadde lyst til å gjøre.

 

Når man er i situasjoner i livet sitt hvor man ikke lever slik man ´burde´, så får man en reaksjon i kroppen sin, på en eller annen måte. Man blir fysisk eller mentalt syk. Hos meg fikk jeg fysiske smerter. Det gikk så langt, at jeg havnet på sykehuset hvor jeg trodde jeg hadde fått meg et hjerteinfarkt. Først da tok jeg signalene på alvor. Jeg hadde presset kroppen min så langt at den slo meg knockout. Jeg unner ingen å presse seg selv så langt, at kroppen streiker.

 

Oppryddingsarbeidet blir så utrolig mye større dess lenger man har presset seg. Når jeg da tok det endelige valget ved å slutte min godt betalte jobb, så har det vært min beste beslutning i hele mitt liv. Jeg valgte bort pengene, men valgte inn livet. Jeg får helt frysninger når jeg skriver dette, fordi det har påvirket livet mitt i så utrolig stor grad. Jeg startet jobben med meg selv. Den var tøff, men jeg hadde bestemt meg for å knekke koden for hvordan ha et godt og innholdsrikt liv, uten dårlig samvittighet eller dårlig selvfølelse.

 

I ettertid, så kan jeg si med 100% overbevisning, at dette har endret livet mitt totalt. I en alder av 40 år, så har jeg aldri hatt bedre kropp og helse. Jeg er ikke lenger syk, og jeg har ingen ´vondter´ i kroppen min lenger. Nå jobber jeg med å hjelpe andre mennesker med å finne sin vei. Med å finne lykke i eget liv. Men det viktigste, uansett, for å endre livet sitt er at man må ta et VALG. Man må bestemme seg for at man ønsker å endre livet sitt, og man må bestemme seg for å gjøre den innsatsen som trengs for å lykkes i eget liv.

 

Jeg vet at det er mange som ikke tør følge drømmen sin. Ofte er vi styrt av masse frykt. Frykt for det ukjente, frykt for å ikke ha nok penger, frykt for å ikke lykkes etc. Men dersom man skal ha sitt beste liv, så må man av og til ta et valg som er litt smertefullt til å begynne med. Man må tørre å ta noen sjanser i livet sitt, og tørre ta noen risikoer for å oppnå det man ønsker i livet sitt.

 

Hva tenker du er den største utfordringen for at folk ikke tør å leve drømmelivet sitt, og hva er din mening rundt dette tema?

 

Ha en super dag!
Rachel Wilmann,  Hjertemedisin - Hjerteakademiet - Energi og Helse
rachelwilmann.no

Behandler - Rachel WilmannRelatert:

Skaperkraft og selvutvikling
Selvutvikling for en bedre verden
Kurs a-å (Selvutvikling, trening osv)
Utdanning – skoler (Alternativ behandling)

Ønsker du å snakke med noen – (Coach, terapi, livsveilednings osv)
Søk behandler på Behandlre.noFinn din behandler på Behandler.no - Helhetlig helse, behandling og veiledning


Kommenter denne artikkelen!
Regler for kommentarer.


Mette Hjelmark 11/03/2014 - 16:05

Jeg kan fortelle en lignende historie. Ført når Livet gav meg et realt spark bak, slik at jeg nærmest ble tvunget til en kursendring, foretok jeg en kursendring. Og det innebar for meg en usikker inntekt og usikkert levebrød en periode over noen år. Men helsen ble stadig bedre, til tross for dårligere økonomi: jeg holdt på med noe som gav livet mitt mening og innhold! Jeg som hadde vært plaget av ryggsmerter, søvnløshet, stadige infeksjonssykdommer og bihulebetennesler etc. ble ganske raskt frisk. I dag er jeg svært sjelden syk. Og jeg har klart å etalbere meg; se gjerne min hjemmeside: www.stressmestering.no Leter du godt inne på hjemmesiden, vil du også finne stoff om boken jeg skrev som et resultat av det jeg ble utsatt for; jeg ble nemlig mobbet vekk fra en god stilling av en særdeles betrodd representant fra \"det gode akademiske selskap\", som i realiteten sier èn ting, men gjør det stikk motsatte npr ingen andre ser ham.

Mette Kerim 26/01/2014 - 10:58

Veldig interresant lesing og bekreftelse på ting jeg har gått å fundert på. Takk for at du delte dette.

Synnøve Åsheim 25/01/2014 - 01:06

Herlig lesing og så flott at du har tatt valget om å ta tak ikke drømmen din og gå etter den :-)
Jeg tror den største utfordringen er å tørre å trø utenfor komfortsonen.Gå vekk fra det \"trygge\" for så å Gjøre noe helt nytt.
Lykke til med ditt nye liv :-)

Angela Waagbø 24/01/2014 - 17:41

Jeg gjorde akkurat det samme, valgte bort penger for å følge en drøm. Mitt valg førte til en fysisk tøff hverdag, men det ble en opplevelse for livet, og jeg har aldri angret. Deilig å lese om andre som også har fulgt hjertet.


Legg inn din kommentar her:
Mener du noe om denne saken? Flott med engasjement, vær saklig og respekter andres meninger, følg regler for kommentarer.

Ditt navn
 
Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes).
Skriv ikke mere enn 500 tegn. lange innlegg tar vi oss retten til å forkorte.