Behandler.no - Norges største oversikt

Storforbrukere av alternativ behandling

Av Redaksjonen, alternativ.no
Publisert: 24.02.2014Foto: Shutterstock

– Omfanget er stort, og brukerne er mange. De siste tilgjengelige tall er hentet fra en undersøkelse i 2012 gjort av NAFKAM og viser at nordmenn brukte 4,7 milliarder kroner på alternativ behandling, alternative selvhjelpsteknikker og kjøp av urter og naturlegemidler.

Aftenposten har nå en serie i åtte deler om alternativ behandling.
Idag - 1. Hva er alternativ behandling
Les hele saken på Aftenposten.no


Når du søker behandler - behandler.no

Behandlingsmetoder
Utdanning i alternativ behandling


Relaerte saker:

Hva er alternativ behandling

Hvem bruker alternativ behandling
Flere velger alternativt for å ivareta egen helse. Men hvem bruker alternativ behandling og i forhold til hvilke sykdommer og plager søker vi hjelp. Statistisk Sentralbyrå sitter på noen tall.

Velger alternativ behandling etter besøk hos legen
De som har vært hos lege bruker oftere alternativ behandling. Og i familier hvor far i huset føler seg i dårlig form rapporteres det om mer bruk av alternative helsetilbud, ifølge en undersøkelse fra NTNU.

Skattejakt på god helse
Hvorfor er vi så mye syke nå vi har det så bra her i landet? Vi bor i et av verdens rikeste land, med store muligheter til å leve det gode liv. Samtidig øker helseutgiftene og mange lever med plager og symptomer som svekker livskvaliteten. Sykehuskøene er lange og det samme er ventelisten hos både psykolog og fastlege.
Finn din behandler på Behandler.no - Helhetlig helse, behandling og veiledningLegg inn din kommentar her:
Mener du noe om denne saken? Flott med engasjement, vær saklig og respekter andres meninger, følg regler for kommentarer.