Behandler.no - Norges største oversikt

Kjenn på GODFØLELSEN

Av Redaksjonen, alternativ.no
Publisert: 20.01.2015Forside bok

Forfatter: Anne-Grete R. Wenger

Kjenn på GODFØLELSEN”

Boka,"Kjenn på GODFØLELSEN", er en selvhjelpsbok med mange ulike verktøy presentert som øvelser og tips på en enkel og lettoppfattende måte som vil passe for de aller fleste fra femten år og oppover. Intensjonen med boka er at leseren blir inspirert til å dykke inn i sitt indre og åpne opp for en dialog med seg selv. Boka utfordrer leseren til å tørre å se hele seg, og å gå oppdagelsene sine i møte på en enkel og gjennomførbar måte.Med ønske om endring kommer viljen og motivasjonen nesten helt av seg selv, og GODFØLELSEN er et faktum.Anne-Grete Ramstad
Forfatter:Anne-Grete Ramstad

Forfatteren har bakgrunn som terapeut gjennom 17 år, og det har gitt henne forståelse for hvorfor mange sliter med helsa og mangler trivsel i hverdagen sin. Hun har opparbeidet seg erfaring og kompetanse som er relevant for mange. Hun jobber med healing, kinesiologi, kranio sakral, tankefeltsterapi, ernæring, omprogrammering (hypnose), og psykologi i skjønn forening. Som ”healer” har hun evnen til å kanalisere energi fra Universet gjennom seg selv og forsterke andres energi der det måtte trenges.

Boka er en selvhjelpsbok som vil passe for hele familien. I boka finner du nyttig verktøy presentert som øvelser og tips som mange vil kunne ha nytte og interesse av å prøve ut. Intensjonen med boka er at leseren blir inspirert til å dykke inn i sitt indre og åpne opp for en dialog med seg selv og på den måten hjelpe seg selv med å redusere eventuelt negativt stress. I perioder hvor immunforsvaret kan oppleves svekket kan du med enkle grep hjelpe deg selv til igjen å bli sterk.

Boka utfordrer leseren til å tørre å se hele seg, og å gå oppdagelsene sine i møte på en enkel og gjennomførbar måte. Med ønske om endring reduseres negativt stress og sykdomssymptomer og du vil kunne oppleve at viljen og motivasjonen kommer sigende, og godfølelsen er et faktum.


Pris: kr.249,-
Utgitt: 2014
Forlag: Anne-Grete R. Wenger
Innbundet: Heftet
Språk: Norsk bokmål
Sider: 192
ISBN:

Boka kan bestilles på skapbalanse.no


Finn din behandler på Behandler.no - Helhetlig helse, behandling og veiledningLegg inn din kommentar her:
Mener du noe om denne saken? Flott med engasjement, vær saklig og respekter andres meninger, følg regler for kommentarer.