logo

Aditi Energibalansering

Tekst: Redaksjonen - alternativ.no

Aditi er en dyptgående metode for energibalansering, som tar sikte på å påvirke og balansere kroppens energisystemer. Behandlingsmetoden virker ved at ubalanser og blokkeringer bearbeides med oppbyggende og høyfrekvent energi, slik at kroppen kommer i en harmonisk tilstand hvor kroppens naturlige helbredende krefter får virke fritt.

Aditi er navnet på en vedisk gudinne, som representerer en altomfattende ånd og uendeligheten som opprettholder alt liv. På sanskrit betyr ordet Aditi ”det uendelige” eller ”det som er ubegrenset”, noe som også er karakteriserende for Aditi som behandlingsform. Energiformen som behandleren tar i bruk har en frekvens som ligger utenfor det målbare elektromagnetiske feltet, og er nøytral slik at både positive og negative poler kan påvirkes samtidig, Akkurat som den vediske gudinnen, er energiformen ubegrenset, og har til formål å balansere alle ting som lever.

Kroppen som energisystem
Med Aditi fokuserer man ikke direkte på ubalanser som smerte, sykdom eller negative sinnstilstander, men man forsøker heller å jobbe med energiblokkeringene som direkte eller indirekte har forårsaket ubalansen. For å forstå nærmere hvordan Aditi virker, kan man ta utgangspunkt i menneskekroppen som et energisystem. Kroppen består av energi, og transformerer også energi fra mat og ioner i luften. Mennesket både skaper og utnytter en form for elektrisk kraft, noe som eksempelvis kan måles i hjernen ved hjelp av EEG.

Akkurat som et hus har sikringer som går i stykker dersom man overbelaster nettet, har også mennesker sikringsmekanismer som kan belastes av stress, miljøpåvirkning, destruktive tanker m.v. For mye belastning kan føre til at sikringen ”går” ved at det oppstår en blokkering som kan medføre ulike symptomer av psykisk og fysisk art. En behandling med Aditi handler dels om å oppdage og lokalisere slike ubalanser og blokkeringer, dels å løse opp blokkeringene ved å høyne frekvensen i det aktuelle området.

Om behandlingen
Under en energibalansering med Aditi ligger du normalt på en behandlingsbenk med lukkede øyne, mens behandleren arbeider med chakrapunkter, meridianer, næringspunkter m.v. Mange blir svært avslappet under dette arbeidet. I tillegg til at behandleren arbeider med spesifikke problemstillinger og energipunkter, vil man også som regel sjekke og eventuelt rebalansere grunnenergiene. Hele behandlingen tar i underkant av én time, hvor de siste minuttene brukes til å ligge rolig på benken mens frekvensene virker i kroppen. Disse frekvensene fortsetter å arbeide i 1-2 uker etter avsluttet behandling.

Behandlingsformen sies å kunne bidra til blant annet styrket immunforsvar, lindring av fysiske plager, økt tilgang til intuisjon og kreativitet og frihet fra frykt og nedbrytende tankemønstre. Når det gjelder antall behandlinger, varierer dette fra person til person. Noen kan merke forandringer allerede under første behandling, mens andre trenger 3-4 behandlinger før de merker effekten av behandlingen.


Referanser, kilder og litteraturhenvisninger

www.behandler.no
Motta nyhetsbrev fra alternativ.nocopyright 1997- 2017 ALTERNATIVopplysningen DA - Les mer
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Bruk av automatiserte tjenester (Roboter, spidere, indeksering m.m.)
for systematisk eller regelmessig gjennomgang er ikke tillatt. All kopiering og vidreformidling av innhold på alternativ.no er ulovlig.