logo

Aditi Energibalansering

Tekst: Redaksjonen - alternativ.no

 

Beskrivelse av metoden
Anvendelse - hvilke problemer kan hjelpes
Beskrivelse av behandling
Hvor mange behandlinger
Lov og rettigheter
Forskning
Utdanning
Finn behandlerBeskrivelse av metoden
Aditi er en metode for energibalansering, som tar sikte på å påvirke og balansere kroppens energisystemer. Behandlingsmetoden utøves ved at ubalanser og blokkeringer bearbeides med oppbyggende og høyfrekvent energi, slik at kroppen skal komme i en harmonisk tilstand hvor kroppens naturlige helbredende krefter får virke.

Aditi er navnet på en vedisk gudinne, som representerer en altomfattende ånd og uendeligheten som opprettholder alt liv. På sanskrit betyr ordet Aditi ”det uendelige” eller ”det som er ubegrenset”.


Energiformen som behandleren tar i bruk har en frekvens som ligger utenfor det målbare elektromagnetiske feltet, og skal være nøytral slik at både positive og negative poler kan påvirkes samtidig.


Anvendelse - hvilke problemer kan hjelpes
Med Aditi fokuserer man ikke direkte på ubalanser som smerte, sykdom eller negative sinnstilstander, men man forsøker heller å jobbe med energiblokkeringene som direkte eller indirekte har forårsaket ubalansen. For å forklare nærmere hvordan Aditi virker, kan man tenke seg menneskekroppen som et energisystem. Kroppen består av energi, og transformerer også energi fra mat og ioner i luften. Mennesket både skaper og utnytter en form for elektrisk kraft, noe som eksempelvis kan måles i hjernen ved hjelp av EEG.

Mennesker kan belastes av stress, miljøpåvirkning, destruktive tanker m.v. For mye belastning kan føre til at sikringen ”går” ved at det oppstår en blokkering som kan medføre ulike symptomer av psykisk og fysisk art. En behandling med Aditi handler dels om å oppdage og lokalisere slike ubalanser og blokkeringer, dels å løse opp blokkeringene ved å høyne frekvensen i det aktuelle området.

Behandlingsformen sies å kunne bidra til blant annet styrket immunforsvar, lindring av fysiske plager, økt tilgang til intuisjon og kreativitet og frihet fra frykt og nedbrytende tankemønstre.


Beskrivelse av behandling
Under en energibalansering med Aditi ligger man vanligvis på en behandlingsbenk med lukkede øyne, mens behandleren arbeider med chakrapunkter, meridianer, næringspunkter m.v. Mange blir avslappet under dette arbeidet.

I tillegg til at behandleren arbeider med spesifikke problemstillinger og energipunkter, vil man også som regel sjekke og eventuelt rebalansere grunnenergiene.

Hele behandlingen kan ta i underkant av en time, hvor de siste minuttene brukes til å ligge rolig på benken mens frekvensene virker i kroppen. Disse frekvensene fortsetter å arbeide i 1-2 uker etter avsluttet behandling.


Hvor mange behandlinger
Antall behandlinger varierer dette fra person til person. Noen kan merke forandringer allerede under første behandling, mens andre trenger 3-4 behandlinger før de merker effekten av behandlingen.


Lov og rettigheter

Lov om alternativ behandling er gjeldend:
Lov om alternativ behandling ved sykdom


Offentlig helsepersonell som utøver akupressur, er underlagt Helsepersonelloven:
Lov om Helsepersonell mv. (Helsepersonelloven)


Forøvrig er det terapeutforeninger nasjonalt og internasjonalt som utøvere kan være medlem av. Disse kan ha egne lover og regler vedrørende pasientbehandling og etikk.
Aditi er ingen beskyttet tittel i Norge.


Forskning
Vi kjenner ikke til forskning på denne behandlingsmetoden.
Ta gjerne kontakt med oss hvis du har informasjon.


Utdanning
Det er for tiden ingen arranøgrer som tilbyr kurs og utdanning i Aditi.

Finn behandler - Behandler.noReferanser, kilder og litteraturhenvisninger

www.behandler.no
Motta nyhetsbrev fra alternativ.nocopyright 1997- 2019 ALTERNATIVopplysningen DA - Les mer
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Bruk av automatiserte tjenester (Roboter, spidere, indeksering m.m.)
for systematisk eller regelmessig gjennomgang er ikke tillatt. All kopiering og vidreformidling av innhold på alternativ.no er ulovlig.