logo

Australsk blomstermedisin

Tekst: Redaksjonen - alternativ.no

Australsk blomstermedisin (Australian Bush Flower Essences) ble grunnlagt av Ian White. Han stod for utviklingen av 62 forskjellige blomsteressenser. Disse blomsteressensene sies å være spesielt egnet for mennesker med en stresset hverdag. Essensene har som utgangspunkt å mildne menneskers frustrasjon og urolighet. Man bruker de også til å behandle problemområder som kreativitet, åndelighet, kommunikasjon, sex og læreferdigheter.

I Australia har planter vært brukt mot følelsesmessig ubalanse siden tidenes morgen. De eldste bevis vi har på australsk blomstermedisin er ca. 5000 år gamle. Den såkalte Bush flower er en australsk plante som virker hurtig på kroppen. Australsk blomstermedisin har oppnådd stor anerkjennelse i Australia, og brukes blant annet på sykehus. Det sies også at den australske blomstermedisinen bidrar til å gjenopprette balansen i negative energifelter i kroppen.Referanser, kilder og litteraturhenvisninger

www.behandler.no
Motta nyhetsbrev fra alternativ.nocopyright 1997- 2017 ALTERNATIVopplysningen DA - Les mer
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Bruk av automatiserte tjenester (Roboter, spidere, indeksering m.m.)
for systematisk eller regelmessig gjennomgang er ikke tillatt. All kopiering og vidreformidling av innhold på alternativ.no er ulovlig.