Stor oversikt A-Å med kurs innen selvutvikling, helse, trening, spiritualitet, kreativitet mm. Her finner man kurs man tar for egen del, men også kurs som kan påbygges til en utdanning.
Homeopat og akupunktør Charlotte Torgersen, Lier

Arketypekonstellasjoner - Kurs

Skoler eller kursarrangører som tilbyr kurs i Arketypekonstellasjoner


Kommende aktiviteter

Akor - Arketype Konstellasjoner

Tilbyr seminar, foredrag og reiser innen Arketypekonstellasjoner

Arketype-konstellasjoner er en metode utviklet av Olaug Rønningsdalen som bygger på prinsippene fra Bert Hellingers familie-konstellasjoner og C.G.Jungs arketyper.

I dette arbeidet er det ikke forfedrene som er tema, men arketypene, kollektive handlingsmønster, sjelens røtter som styrer hvordan vi ser oss selv og verden. Arbeidet med arketyper tar utgangspunkt i her og nå og empowerment.

Benytt sjansen til å bli bedre kjent med deg selv, utnytte ressursene dine på en bedre måte og oppleve noe spennende sammen med andre.
Du vil ha utbytte av å delta på et seminar, eller fordype deg mer i tema og komme i en prosess, ved å delta på flere.
Det vil bli konstellasjoner, men også meditasjoner o.l. for å bli mer kjent med arketypene som er aktive og som venter på å bli vekket.
Arbeidet er dyptgripende, men Narren som ikke tar seg selv eller andre så høytidelig, er aldri langt unna

Bli kjent med dine arketyper på reise
I Indonesia har de et ordtak som sier: ”Å reise vasker øynene.”
Får man en ny måte å se på, får man også samtidig nye måter å tenke på. Tankene finner nye baner, man ser og vektlegger andre ting.
Det er en perfekt måte å bli kjent med deg selv, møte nye mennesker, lære om nye kulturer og oppleve eventyr!

I vår vestlige verden var det Carl Jung som først brakte på bane prinsipper rundt en kollektiv underbevissthet og arketypene. De er den gamle, ubevisste kilden til det meste av det vi tenker, gjør og sier som menneskelige vesener. Det består av det som er gitt i vår psykologiske utrustning, mønstrene som skaper vår sansing av verden, møblene som er til stede i vårt psykologiske hjem fra fødselen av. Vi arver de samme formene, men hver av oss fyller de med innhold ut ifra måten vi opplever våre liv på. Det finnes utallige arketyper og de forandrer seg over tid. Eksempler på arketyper er mor, far, kvinne, mann, kriger, hellig, offer, barn. Disse kan igjen differensieres inn i undergrupper. Les mer på nettsiden.

Kontakt:
Akor - Arketype Konstellasjoner
Olaug Rønningsdalen
0465 OSLO

tlf. 954 22 505