Behandler.no - Norges største oversikt

Aromamassasje - Kurs

Skoler eller kursarrangører som tilbyr kurs i Aromamassasje

Kommende aktiviteter
Craig Cottle - doTERRA AromaTouch
tilbyr kurs i Aromamassasje, AromaTouch teknikken

AromaTouch teknikken ble utviklet av Dr. David. K Hill, D.C. Han er lege og velkjent ekspert på hvordan man bruker eteriske oljer medisinsk. Dr. Hill utviklet en teknikk som er lett å lære og bruke for alle, og som er kraftfull nok til å gi gjentagende resulater.

AromaTouch teknikken består av enkle håndteknikker sammen med virkningen av eteriske oljer. Dette gir kroppen en opplevelse av velvære.

Om du er ung eller gammel, mann eller kvinne, så kan alle lære denne teknikken og bruke den på de du er glad i.

Craig Cottle vokste opp i Alberta, Canada. Han og Kristin (kona hans) har brukt eteriske oljer de siste 15 årene pga de fysiske og følelsesmessige fordelene de gir. De siste 5 årene har be KUN brukt doTERRA® sine eteriske oljer.

Craig jobbet tidligere med finans og forsikring. Han forlot finans og ble med i doTERRA for å hjelpe andre med å finne løsninger for egen helse og velvære, samt å hjelpe mennesker. Craig har vært en Certified Aromatouch Instructor i over 3 år, og han har undervist AromaTouch kursene både i USA og Canada. Han synes at å undervise i Aromatouch teknikken er det han liker best i sin karriere.

Kursarrangør: Craig Cottle


Kontakt:
Thora-Lisa Brustad
Solfallsveien 9a
1406 SKI
Tlf.(+47) 995 01 656
Epost: eteriskeoljer@gmail.com www: livsbalanse.no