Behandler.no - Norges største oversikt

Avatar - Kurs

Skoler eller kursarrangører som tilbyr kurs i Avatar

 

Kommende aktiviteter
Inspirasjon og Utvikling


”La ikke det du er, stå i veien for det du kan bli”
- Harry Palmer, grunnleggeren til Avatar


Avatar® metoden er et kraftig mentalt verktøy, der du lærer å ta styringen over ditt eget liv og oppnå akkurat det du vil. Avatar ble lansert av den amerikanske pedagogen Harry Palmer i 1986, og siden har mer enn 100.000 mennesker fra 75 land opplevd hvor effektive de enkle metodene og øvelsene er. Avatar formidles verden over av et nettverk av trenede og lisensierte Avatar Mastere.

Hva er Avatar?
Avatar® er et effektivt og kraftig kurs som er basert på den enkle innsikten at dine forestillinger, innstillinger og overbevisninger skaper eller tiltrekker de situasjoner og hendelser som du opplever i livet ditt.

Det forbløffende med Avatar treningen er at den blir til en ”kode” som åpner hemmelighetene til menneskelig bevissthet. Når du har fått nøkkelen til din egen bevissthet kan du forandre på ditt ”mentale grunndesign”. Slik kan du forbedre livet ditt akkurat som du selv vil; du kan leve ut fra din egen frie vilje.

Ditt tempo, dine mål
Selvutvikling med Avatar er en prosess der din egen erfaring og dine egne opplevelser står i sentrum. Gjennom et nøye strukturert kurs jobber du med din egen oppfatning av deg selv og av livet ditt. Du arbeider i ditt eget tempo og mot mål som du velger selv.

Du vil kanskje oppleve tvil og usikkerhet underveis. Derfor er det nødvendig med ærlighet, mot og motivasjon for å få et godt resultat. Du kommer også til å more deg underveis og oppleve mange lyse øyeblikk. Du kommer til å oppleve lettelse når du får innsikt i gjentakende hendelser eller mønstre, som du trodde var umulig å forandre på. Nå viser det seg at det er fullt mulig å endre dem.

Individuell oppfølging
På Avatarkurset får du individuell coaching til du mestrer verktøyene alene. Du vil oppleve mange resultater allerede under kurset, og de utvikles videre etter at kurset er avsluttet. Du kan selvsagt bruke teknikkene du har lært på kurset når du kommer hjem.

Målet med Avatarkurset, som går over tre deler, er å coache deg i utforskingen av dine egne forestillinger og til å utruste deg med verktøy og metoder for å endre det du selv ønsker å endre i ditt liv. Vi anbefaler å ta de tre moduler samlet i løpet av 9 dager. De kan også taes hver for seg i rekkefølgen.

Avatarkurset åpner vinduet til de indre prosessene i din egen bevissthet.

Kurset er orientert mot ”livslærdom” (praktiske erfaringer) mer enn ”ordlærdom” (intellektuell forståelse). Hver deltaker jobber individuelt og effektivt med det de har i sin egen bevissthet. Derfor kreves det velutdannede Avatar Mastere som guider deg gjennom de forskjellige leksjonene.

Avatar®, Enlightened Planetary Civilization® og ReSurfacing® er registrerte varemerker for Star’s Edge Inc. Alle rettigheter reservert.


Susanne Kirchberger ble lisensiert som Avatar trener og Avatar Wizard i 1994 og har siden det holdt Avatarkurs i hele verden. For 20 år siden flyttet hun til Norge og har innført metoden i Norge.
Les mer på avatar-nordnorge.no
Kontakt:
Inspirasjon og Utvikling
Susanne Maj Kirchberger
Krognessveien 10 C
9006 TROMSØ
Tlf.(+47) 77 63 60 20 / 900 79 053
Epost: susanne.kirchberger@online.no www: avatar-nordnorge.no