Stor oversikt A-Å med kurs innen selvutvikling, helse, trening, spiritualitet, kreativitet mm. Her finner man kurs man tar for egen del, men også kurs som kan påbygges til en utdanning.
Homeopat og akupunktør Charlotte Torgersen, Lier

Avspenningsmassasje - Kurs

Skoler eller kursarrangører som tilbyr kurs i AvspenningsmassasjeKommende aktiviteter

Axelsons Bodywork School
Tilbyr utdanning/kurs i  avspenningsmassasje
2 dagers kurs

Helgekurs som passer for dem som er nybegynner og som vil teste avspenningsmassasje for hjemmebruk, samt for terapeuter som vil ha ny inspirasjon.

De fleste går rundt med spenninger i musklene, spesielt i nakke, skuldre og rygg. Det er ofte snakk om spenninger som er forårsaket av stress eller et ensidig bevegelsesmønster. Det kan også handle om såkalte forsvarsspenninger etter ulike skader eller traumer.  Avspenningsmassasjen utføres med rolige og lette grep. Man starter med rygg og hode og fortsetter deretter med ansiktsmassasje. Avspenningstester utføres på armer og ben og behandlingen avsluttes med vuggebevegelser.

Avspenningsmassasje er utviklet av Hans Axelson.
Metoden påvirker hele kroppen som ofte gir en smertestillende og beroligende effekt.

Kursbevis mottas etter fullført kurs.


Skolen tilbyr utdanning og kurs i:
Akupressur, Ansiktmassasje, Avspenningsmassasje, Easy Movements, Emosjonell muskelanatomi, Energimassasje, Fotsoneterapi, Healingmassasje, Hundemassasje, Kopping, Kost og ernæring, Laserterapi, Lymfemassasje, Massasje for barn, Mat som medisin, Matkurs, Mindfulness i herdagen, Naturlig Facelift, Personlig Trener, Pilates drop-in, Yoga drop-in, Yogalærer, Yogamassasje, Soneterapi, Hundemassasje, Klassisk massasje, Kopping, Massasje, Massasjeterapi, Matkurs, Refleksologi, Rosenmetoden, VEKS-fag, øreakupunktur, samt videreutdannelse og egne kurs for medlemmer av Axelsons Club.


Kontakt:
Axelsons Bodywork School
Akersgata 28
0158 OSLO

tlf. 23 10 36 20