Stor oversikt A-Å med kurs innen selvutvikling, helse, trening, spiritualitet, kreativitet mm. Her finner man kurs man tar for egen del, men også kurs som kan påbygges til en utdanning.
Homeopat og akupunktør Charlotte Torgersen, Lier

Biodanza - Kurs

Skoler eller kursarrangører som tilbyr kurs i Biodanza


A-Å
Maguti
Sibam

Etter postnummer:Kommende aktiviteter


Sibam
tilbyr kurs i Biodanza


Biodanza er livets dans!
Så når vi danser handler det om å leve ut alle aspekter i livet og i universet. Det handler om å oppleve og at det vi danser er en "livshendelse", en opplevelse av å leve her og nå.

Her trenger du ingen kunnskap eller "kunne" danse annet enn et ønske om å bevege deg til nydelig musikk sammen med andre. Her trenger du ingen fine klær annet enn det du liker å ha på deg og bevege deg i. Her trenger du ikke annet enn å være deg selv slik du er akkurat i det øyeblikket du kommer til oss.


I tillegg til den indre opplevelsen i Biodanza, lærer du å bevege deg med naturlig smidighet, flyt og rytme. Du inviteres inn i dansen, og det er ingen som retter på deg. Men vi forteller og viser hva vi ønsker å invitere dere til.

–Jeg håper dere har lyst å vite mer, lære mer og oppleve mer, og at det skaper en lengsel i dere til å komme å prøve. Jeg garanterer ikke at du vil komme igjen, men jeg garanterer at du vil få en opplevelse du sent vil glemme og som setter seg fast i kroppen din som en god livshendelse eller som vi sier Vivencia.
Jeg er student ved det første kullet på Norsk Biodanzaskole, www.biodanza.no, og min lærer er Unni Heim. Høsten 2014 var jeg ferdig med alle supervision, og har kun å gjøre ferdig hovedoppgaven (monografien), før jeg kan få diplomet på at jeg er ferdig lærer.


Kursadresse:
Majorstuhuset, Kirkeveien 64 a
0364 OSLO

Kontakt:
SIBAM
Line Vivian Lyng

Tlf. 928 39 642


Kommende aktiviteter

Maguti
tilbyr kurs i Biodanza

Biodanza åpner for større rom i menneskemøtene. Dans, musikk, temaer og nærvær gjør en klasse til en verdifull opplevelse i seg selv. Men det er også en trening i å aktivere menneskelig potensiale. Følge det som er ditt ja og være tydelig på hva som er et nei.

Biodanza jobber etter fem linjer for vekst: Vitalitet, kreativitet, seksualitet, transendens og affektivitet. Sistnevnte er et særegent Biodanzaord som oversettes best med elskverdighet. Det er vår evne til å være i varm, tydelig og hjertelig kontakt med omgivelsene.

Musikken i Biodanza er valgt ut for å støtte vekstprosessen, i mer enn 40 år har musikk blitt perfeksjonert for å gi støtte til følelsene dansen frembringer.

Veien blir til mens vi går, livet blir til mens vi danser!Kontakt:
Maguti
Kontaktperson: Mikael Khei
Spydebergveien 210
1816 SKIPTVET
tlf. 920 25 999