Behandler.no - Norges største oversikt

Dans - Bevegelse - Kurs

Skoler eller kursarrangører som tilbyr kurs innen dans og bevegelse


A-Å
Maguti


Kommende aktiviteter
Maguti
Tilbyr kurs og workshops i Biodanza og TaKeTiNa

Taketina
Taketina er en rytmeprosess som er svært effektiv til å trene koordinasjon. Det er også en vakker opplevelse der steg og klapp kombineres med stemme. Taketina handler ikke om prestasjon, erfarne musikere så vel som nybegynnere vil ofte oppleve å falle ut av rytmen. Dette er en del av prosessen og en del av utviklingen for å komme mer inn i en flyt tilstand. I en opptrenings situasjon er det godt å få en dyp forståelse av at det å falle ut av mestringen og oppleve kaos er en del av veien fremover. Tryggheten dette gir gjør det mye lettere å takle motgang.

Alle våre rytmeopplegg er svært fleksible og deltagere med forskjellig funksjonsnivå kan oftest delta i samme gruppe. Det er formålet med samlingen som vi legge føringene for hvem det passer for, mer enn den enkeltes evne til å delta musikalsk.

Finnes det noe slikt som ur-kraft og ur-rytme? Mikael sier ja og gjennom TaKeTiNa vil de fleste få en opplevelse av tid som er annerledes enn den stressende tiden som har med «armbåndsuret» å gjøre. TaKeTiNa prosessen åpner for en kontakt med rytme som når helt inn til det instinktive i oss. Mange opplever assosiasjoner til stammefølelse og tidløse ritualer når vi rytmisk beveger oss og synger sammen i gruppe. Samtidig er TaKeTiNa en av de mest avanserte læreformer som finnes i dag. Det handler mye om å finne flyt-tilstanden, ikke ved «å ta en ting av gangen», men ved å finne mestringen i at mye skjer på en gang. TaKeTiNa bruker levende musikk i prosessen, men deltagerne trenger ingen musikalsk trening for å være med. Deltagere forteller om opplevelse av tillitt, mindre frykt for å gjøre feil, indre stillhet, og opplevelse av frihet selv om de har vært i en tydelig struktur.
 

Biodanza
Biodanza åpner for større rom i menneskemøtene. Dans, musikk, temaer og nærvær gjør en klasse til en verdifull opplevelse i seg selv. Men det er også en trening i å aktivere menneskelig potensiale. Følge det som er ditt ja og være tydelig på hva som er et nei.

Biodanza jobber etter fem linjer for vekst: Vitalitet, kreativitet, seksualitet, transendens og affektivitet. Sistnevnte er et særegent Biodanzaord som oversettes best med elskverdighet. Det er vår evne til å være i varm, tydelig og hjertelig kontakt med omgivelsene.

Musikken i Biodanza er valgt ut for å støtte vekstprosessen, i mer enn 40 år har musikk blitt perfeksjonert for å gi støtte til følelsene dansen frembringer.

Veien blir til mens vi går, livet blir til mens vi danser!Kontakt:
Maguti
Kontaktperson: Mikael Khei
Spydebergveien 210
1816 SKIPTVET
tlf. 920 25 999