Stor oversikt A-Å med kurs innen selvutvikling, helse, trening, spiritualitet, kreativitet mm. Her finner man kurs man tar for egen del, men også kurs som kan påbygges til en utdanning.
Les mer om homeopat og soneterapeut Hilde Fløtten

Enneagram - Kurs

Skoler eller kursarrangører som tilbyr kurs i EnneagramKommende aktiviteter
KjerneKraft Kurs & Coaching
Tilbyr kurs og workshops innen selvutvikling, enneagrammet

BLI EN BEDRE MENNESKEKJENNER:
Styrk dine relasjoner gjennom en dypere forståelse av deg selv og andre


Kursbeskrivelse:
Bli med på en workshop som gir deg et unikt verktøy for dypere forståelse av deg selv og andre. Gjennom en grundig innføring i personlighetsverktøyet Enneagrammet får du konkret kunnskap du har nytt av både på jobb og privat. Vi kan love at det blir en spennende helg med latter, varme og uvurderlig innsikt.

Hva er Enneagrammet?
Enneagrammet er nåtidens mest komplette personlighetsverktøy til å beskrive menneskelig adferd. Det er slående presist i sin beskrivelse av hvorfor vi oppfører oss som vi gjør, og er nøkkelen til en grunnleggende forståelse for våre dypeste tanke- og adferdsmønstre. Gjennom Enneagrammet blir du bevisst på hvilke «briller» du ser verden gjennom, og får også økt forståelse for andre mennesker. Enneagrammet setter ikke mennesker i bås, men viser oss veien ut av den båsen vi selv har satt oss i.

Med Enneagrammet utvikler du dine ferdigheter innen kommunikasjon, ledelse, samarbeid og stresshåndtering og du finner frem til hva som ubevisst motiverer eller begrenser deg.

Gaven i å forstå Enneagrammet er å bli bevisst på våre automatiske reaksjoner. Jo mer bevisste vi er på våre handlingsmønstre, jo større frihet har vi til å bryte de som ikke støtter oss, og dermed utvikle oss.

Innhold i workshop:
Enneagrammets bakgrunn og formål
Grundig gjennomgang av alle ni typene
Innsikt i din egen types styrker og utfordringer
Økt forståelse og empati for andre mennesker i livet ditt
Typene i stress og veien til utvikling
Handlingsmønstre og underliggende motiver

Formen:
Våre engasjerte og kompetente kursholdere underviser med varme, humor og stort nærvær. Workshopen består av en blanding av teori og praktiske øvelser, hvor hver deltaker får anledning til finne svarene sine i sitt eget tempo.

Dette får du:
2 kursdager, kursmateriale, sunn og velsmakende lunsj.


Sted: Primært Oslo og Trondheim

Kontakt:
KjerneKraft Kurs & Coaching,
Christine Wittusen og Silje Kristine Haugen
0159 OSLO
Tlf.Christine 928 44 231, Silje Kristine 918 58 479