Behandler.no - Norges største oversikt

Malekurs - Kurs

Skoler eller kursarrangører som tilbyr kurs i Malekurs

Kommende aktiviteter
Sareptas Krukke
tilbyr kurs i maling og selvutvikling.

- Sareptas krukke er krukken som aldri går tom. Jeg bruker dette navnet som et symbol på menneskets indre ressurser, kvaliteter, fantasi og kreative evner. Selv når vi føler oss tomme og tappet for energi er ressursene våre der. Det er tilgangen og kontakten med de skapende livskreftene er som er borte. Vi må finne ut hva somhar skjedd og hvordan vi finner tilbake til vår egen livsstrøm.

Sareptas krukke sine kurs lærer deg om de indre lovmessighetene som vi må følge for å åpne for vår nyskapning, inspirasjon og livskraft. Dette innebærer også å bli kjent med motkreftene i oss. Det kan være tankeforestillinger og holdninger som oppdragelse og kulturen har lært oss å tro på og handle etter.

Sareptas Krukke tilbyr kurs som gjennom billedspråket bevisstgjør hva det vil si å være nyskapende i kunsten, såvel som i livet, og hva som skal til for å kunne realisere dine lengsler og drømmer. Det er livskunstneren i deg som skal frem og llivkunstneren vet at hele fargepaletten må kunne tas i bruk. Fra de dypeste og mørkeste kulører til de lyseste og sarteste. Uten mørke intet lys. Uten sorg ingen glede.

Noen kurs er rettet mot selvutvikling og en intuitiv tilnærming til billedspråket, andre er rettet mot ferdigheter og teknikker.
Kontakt:
Kunstmaler Torun Katarina Linge
Kløftaveien 1
1454 FAGERSTRAND
Tlf.(+47) 994 28 484
Epost: torun@sareptaskrukke.no www: sareptaskrukke.no
Kommende aktiviteter
Eva Willix

Friske opp gamle kunnskaper, tørk støv av paletten, ny inspirasjon, trenger påfyll, vil lære, aldri malt. Velkommen skal du være ; o)
Hovedmålsettingen med mine malekurs er å finne den kreative åren som er i oss alle. Fra å lære teknikker til å kaste se ut på paletten uten mål og mening!!!
Å male er så mangt, og lyset i mine malerier er blitt mitt varemerke. Dette lyset vil jeg vise hvordan kan dukke opp i hvert et maleri uansett uttrykk og palett.

Jeg skaper et rom hvor alle tørr male, og jeg kan garantere at du får med deg en god porsjon inspirasjon etter kurset. Jeg starter alltid kurset med en ledet meditasjon. En liten reise som alle kan være med på om en er vant til å meditere eller ei.

Teknikker: olje/akryl eller akvarell.

Kontakt:
Eva Willix - Billedkunstner
Fabrikken, Løkkegt. 9
2615 Lillehammer
Tlf.(+47) 41 64 55 88
Epost: eva@willix.no www: willix.no