Sommerutgaven av MEDIUM med stort sommerhoroskop! Abonnement ut 2018 og personlig horoskop! Pris kun kr 399! (verdi kr1109))
Homeopat og akupunktør Charlotte Torgersen, Lier

Regresjonsterapi - Kurs

Skoler eller kursarrangører som tilbyr kurs i Regresjonsterapi

A-Å
Hjerteakademiet
Hypnoseakademiet


Etter postnummer:

Kommende aktiviteter

Hypnoseakademiet

tibyr kurs og utdanning i regresjon
- alt fra grunnutdanning til spesialiserte fordypningskurs

Masterkurs i Regresjon - (M1)
Kurs over tre dager

Forkunnskaper: Grunnutdanning i hypnose, enten fra Hypnoseakademiet eller annen tilsvarende bakgrunn.

Hensikten med regresjonsterapi er å kaste nytt lys over livet her og nå. Det kan gi svar på hvorfor ting er som de er, og den innsikt man får i regresjonen kan løse opp blokkeringer dannet i fortiden. Ved å huske og utfordre drama fra tidligere i livet, eller tidligere liv, kan man blant annet få hjelp til å stimulere til øket selverkjennelse/selvkunnskap, avdekke den karmiske årsaken til sykdommer, og endre/korrigere dette, eliminere smerte, bekymring, panikkangst, og fobiske tilstander mv.

Kurset er hovedsakelig beregnet på terapeuter som driver praksis, og som vil tilby enda flere og bedre verktøy. Vi bruker en kombinasjon av presentasjoner, diskusjoner, demonstrasjoner og ikke minst, praktiske øvinger. Man lærer en systematisk metode for regresjon. Dette betyr at behandlingen kan gjennomføres på en strukturert måte, og ikke tilfeldig. Kurset lærer en rekke metoder for å hente frem og gå til tidligere liv, samt ulike måter å behandle eksisterende problemer på.

Naturlige påbygginger etter M1 Regresjon, er Spesialkursene Avansert Regresjon med Steve Burgess, og Soul Connection Hypnotherapy med Michelle Hardwick. Avansert Regresjon går over tre dager, mens Soul Connection Hypnotherapy går over fire. Med en grunnutdanning i hypnoterapi i bunn, etterfulgt av disse kursene, har du et solid fundament som regresjonsterapeut. M1 Regresjon er imidlertid godt nok i seg selv, for å hjelpe klienter med å fjerne blokkeringer fra dette, og tidligere, liv.
   
Utdanning og kurs i Oslo, Bergen og Trondheim.


Kontor:
Torgallmenningen 7
5014 BERGEN

tlf. 91 20 3000


Kommende aktiviteter

Hjerteakademiet

tilbyr kurs/utdanning i Regresjonsterapi
Kurs over tre dager + Regresjon Advance, kurs over tre dager

Dette er et kurs hvor man lærer å reise tilbake til tidligere liv. Kurset er hovedsakelig beregnet på terapeuter, men kan også være av interesse for dem som vil vite mer om tidligere liv.

Kursholder: Steve Burgess fra England og har ca 14 000,- pasienttimer bak seg. Han er også forfatter av boken: "Famous Past lives". Kurset går på lettfattelig engelsk.

Regresjon Advance
Dette er et videregående kurs i Regresjon for dem som ønsker å videreutvikle seg og få dypere forståelse innen Regresjon.
Målet med dette kurset er regresjonsteknikker, men også sette fokus på en av de viktigste områdene omkring regresjonsterapi – det genetiske/arvede aspektet omkring traumer.Kontakt:
Hjerteakademiet
Rachel Wilmann
Sluppenveien 5 A
7037 TRONDHEIM

tlf.913 66 999