Stor oversikt A-Å med kurs innen selvutvikling, helse, trening, spiritualitet, kreativitet mm. Her finner man kurs man tar for egen del, men også kurs som kan påbygges til en utdanning.
Klikk her for å lese mer om healer Johannes Henriksen

Retning - Reiki

Skoler eller kursarrangører som tilbyr kurs i Reiki


A-Å
Labikwil, Oslo
Madlaveien Reiki, Stavanger
Rainbow Reiki Energi - Fjellstrand

Reiki helt enkelt - Liv Seiff, Oslo Nittedal og andre steder
Reikiklinikken, Oslo, Bergen, Stavanger og andre steder

Etter postnummer:

Kommende aktiviteter
Reiki helt enkelt - Reikikurs med Liv Seiff
Reikikurs på alle nivåer og Reiki workshop

Reiki er verdens enkleste healingteknikk som absolutt alle kan lære. Reiki gir nye krefter, bedre helse, hvile og avslapning, indre ro og sterk personlig vekst.

Reiki er et unikt verktøy for å ta bedre vare på deg selv og er superenkelt å bruke. Du trenger ingen forkunnskaper eller spesielle evner. Reiki er heller ingenting du er født med eller kan lese deg til. Reiki må aktiveres. Det viktigste i reiki er egenbehandlingene, en gyllen times bading i reiki hver dag eller så ofte du har muligheten. Du kan bruke Reiki på deg selv og andre og på dyr, planter og mat. Reiki ble startet av Mikao Usui i Kyoto i 1922 og brakt til vesten av Chujiro Hayashi og Hawayo Takata. I dag er det millioner av utøvere over hele verden.

Er du klar for forandring? Meld deg på Reikikurs! For meg var reiki en revolusjon.

Reiki workshop
Har du lyst til å prøve reiki? Reiki workshop er en perfekt mulighet til å teste ut reiki i praksis før du melder deg på kurs. Du får “prøvereiki” i hendene en kort periode. For å få reiki permanent må du selvsagt gå på kurs.

Workshopene er et perfekt sted å praktisere reiki for deg som har gått på kurs også. Et fantastisk sted å utveksle erfaringer. Alle retninger velkommen.
Vi prater om reiki og gir hverandre reiki. En kjempeboost og en fantastisk mulighet til å dele både erfaringer og reiki og til å fortsette å bruke det unike verktøyet reiki er. Workhsoper hver måned i Oslo og I Nittedal.
Gratis


Reiki 1
Du får reiki aktivert i hendene, som varer livet ut. Du lærer å behandle deg selv og andre og vi snakker om livet, reikis historie, Usuis fem prinsipper, chakraene og nyttige og praktiske måter du kan bruke reiki på i hverdagen.
Kurset går over to dager eller kvelder.

Reiki 2
På dette kurset blir den personlige veksten enda større. Du lærer en sterkere egenbehandling og å gi reiki på avstand, fjernbehandling av andre. I tillegg lærer du flere andre fantastisk kraftfulle teknikker.
Kurset går over to dager eller kvelder.

Reiki 3
Nok en gang øker den personlige veksten enormt, og reikiverktøyet blir enda kraftigere. Du får tilgang til et tredje symbol og kan med det gjøre mye praktisk arbeid. I tillegg til kan du gjøre en midlertidig aktivering av reiki i en annens hender. Kurset går over tre hele dager.

Om meg
Jeg heter Liv Seiff og er Reikimester utdannet i The Reiki Network, som jobber for høy kvalitet på kursene og en grundig utdannelse av Reikimestere. Jeg ble Reikimester i 2007, og har holdt kurs siden. I 2016 ble jeg ferdig utdannet Reikimesterlærer. Jeg holder Reiki 1, Reiki 2 og Reiki 3 kurs og utdanner Reikimestere. I tillegg har jeg to Reiki Workshop hver måned. Et sted å teste ut reiki – eller få ny boost.

Oslo og Nittedal

Kurslokaler
Unity Senter
Møllergata 23
0179 OSLO

Medisinsk Yoga Øst
Nils Lauritssønsvei 34
0873 Oslo

Kontakt
Liv Seiff
Øvre Nygård 12A
1482 NITTEDAL
Tlf 905 07 986


Kommende aktiviteter

04.05.2017

Reikiforedrag og gruppe

05.05.2017

Reiki 2 kurs

20.06.2017

Reiki 1 kurs
Reikiklinikken
tilbyr kurs og utdanning i Reiki

Reiki 1, Reiki 2, Reiki 3A kurs og utdanning til Reikimester

Det kreves ingen erfaringer eller forkunnskaper om reiki før du deltar på ditt første kurs. Alle vil ha utbytte av reiki!

REIKI 1 er grunntrinnet, det viktigste nivået hvor reiki aktiveres i kroppen og blir der for resten av livet. Det undervises i reikis teori og historie, de 5 prinsipper, vår energikropp, enkle meditasjonsøvelser og behandling av deg selv og andre.
Varighet 2 dager, kursavgift kr 2.500

REIKI 2 gir deg en mulighet til å forsterke alle livets aspekter med reiki. Ved siden av å lære fjernbehandling av andre, lærer du flere kraftfulle behandlingsteknikker for å styrke din personlige utvikling.
Varighet 3 dager, kursavgift kr 4.900,- .

REIKI 3A er kurset for personlig vekst, ikke undervisning.
Kurset er for deg som ønsker å ta del i mesternivået og utforske reiki på et dypt plan. Kurset står godt for seg selv men kan ses som en forberedelse til Reikimesterutdanningen.
Varighet 3 hele dager, kursavgift kr 11000,- .

UTDANNING TIL REIKIMESTER strekker seg over minimum ett år hvor du går i lære hos en reikimesterlærer, deltar som hospitant på kurs og løser oppgaver for å få undervisnings-kompetanse.


Reiki er først og fremst en metode for egenutvikling, men det er også fint å motta reikibehandling fra andre. Reikiutøveren legger hendene varsomt på kroppen din og flytter dem rundt til forskjellige punkter. Du ligger påkledd og i ro på behandlingsbenken. De fleste opplever en følelse av dyp avspenning og velvære under behandlingen.

Hver måned tilbyr jeg gratis foredrag for de som ønsker å vite mer om reiki. I etterkant har jeg et tilbud om behandlingsgrupper for tidligere kursdeltagere (og andre med reiki) hvor også deltagere fra foredraget er invitert til å være med. Gruppen koster 150,-

Om Christine:
– Jeg har drevet REIKIKLINIKKEN siden 2005 og har jevnlig tilbudt reikikurs og behandling i Oslo, kurs i Bergen, Stavanger og andre steder etter forespørsel.
Jeg underviser i alle trinn av reiki og utdanner nye reikimestre. Ved siden av kurs tilbyr jeg nå reikibehandling på Zen House tirsdag, onsdag og fredag.
Jeg er utdannet Reikimesterlærer i den internasjonale organisasjonen The Reiki Network.

Se datoer for kurs og foredrag på reikiklinikken.no (klikk på ikon under)
Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!


Kursadresse:
Reikiklinikken
Zen House
Sporveisgt. 29
0354 Oslo

Kontakt:
Reikiklinikken Christine Brække
Niels Carlsens gate 30
1440 DRØBAK
Tlf. 934 12 852


Kommende aktiviteter
Labikwil
Tilbyr kurs på alle 4 nivå i Reiki, samt et avansert kurs.

Labikwil
Tilbyr kurs på alle 4 nivå i Reiki.

Reiki 1: Grunnleggende nivå. 2 dager.
Reiki 2: Videregående nivå. 2 dager. Det bør ha gått minst 1 måned siden Reiki 1.
Reiki 3: Mester-nivå. 2 dager. Det bør ha gått minst 3 måneder siden Reiki 2.
Reiki 4: Lærer-nivå. 8 dager (ikke sammenhengende, men spredt over litt tid). Det bør ha gått minst 6 måneder siden Reiki 3.

Hva er "spesielt" med Reiki-kursene som tilbys her? Her tilbys alle nivå, fra Reiki 1 til Reiki 4. Alle lærere har (selvsagt) sin "vri" på sine kurs, men i utgangspunktet er Reiki-kursene her "standard". Det som likevel er spesielt her, er at Reiki-læreren (meg) har tidligere arbeidet som lærer og instruktør, har bakgrunn fra flere Reiki-retninger, og fra magi, buddhisme, og esoteriske emner. Kursene her er altså Reiki, og omhandler i utgangspunktet ikke magi osv, men på grunn av lærerens bakgrunn vil undervisningen ha en større "bredde", man vil se Reiki i en større og annen sammenheng, fra flere sider, og ha et øye til Reiki's fundament. Det vektlegges også at healing "bare" er ett av flere aspekter ved Reiki.

Se nettsiden for detaljer og kursdatoer (klikk på www-ikon under)

Noen av fordelene med Reiki, er at den kan hjelpe deg med å:
- “åpne opp” og utvikle din intuisjon
- utvikle din kjærlighet og medføelse
- “leve i synkronisitet”
- ha “en sunn sjel i et sunt legeme”
- gjenvinne og opprettholde likevekt
- tiltrekke det du trenger
- fjerne det du ikke trenger
- åpenbare viktigheten av å være en “kanal”

Kursene er grundige og gir en god bakgrunn
===============================
- Ser Reiki i en bredere sammenheng
- Vektlegger Reiki s bakgrunn
- Gir en dypere forståelse
- Både teori og praktiske øvelser
- Kraftfulle innvielser
- Du får utlevert skriftlig materiale
- Grundig undervisning av profesjonell instruktør
- Basert på research, studier, og erfaring
- Man blir en helt selvstendig Reiki-utøver

Påmelding
=======
Påmeldingen er gyldig når du har sendt mail (eller SMS, eller har ringt), OG kursavgiften er betalt til bank-kontoen (se kontakt-info). Opplys i mailen navn, mobilnummer, mailadresse, kurs, og kursdato. Fristen for påmelding er 1 uke før kurset starter.
Om annet ikke er nevnt, går hvert kurs lørdag og søndag, hver av dagene fra kl 1000 til
kl 1700. Om du heller vil betale kontant, må du informere om det senest 1 uke før kurset starter.

Kursadresse:
Vanligvis på Ullern, mellom Røa og Lysaker.


Postadresse:
Bianca Tjore
Skogfaret 20B
0382 OSLO
Tlf. 901 24 828


Kommende aktiviteter
Rainbow Reiki Energi
Tilbyr seminarer, foredrag og utdannelse i Rainbow Reiki

Det som bla. kjennetegner Rainbow Reiki er praktiske og effektive løsninger på konkrete problemer samt en målrettet personlighetsutvikling. Rainbow Reiki har unike metoder som Karma Clearing, Astral Reiser, Astro Terapi, Krystall Healing, harmonisering av allergier, oppretting av skjeve hofter, balansering av atlasvirvel, effektiv behandling mot ulike typer frykt m.m.
Rainbow Reiki systemet har mange muligheter for videreutdanning og spesialisering.

Seminarer
- Rainbow Reiki 1. grad.
- Rainbow Reiki 2. grad.
- Rainbow Reiki Professional Practitioner 1.
- Rainbow Reiki Professional Practitioner 2.
- Rainbow Reiki Yrke og Suksess.
- Rainbow Reiki Foreldre og Barn.
- Rainbow Reiki Kjærlighet og Parforhold.

Foredrag
- Rainbow Reiki® – Oppdag kraften av mirakelhelbredelse i DEG!
- Sover du deg syk?
- Løs opp i rygg- og muskelsmerter med Advanced Metaphysical Healing!

Utdannelse
Rainbow Reiki 1. Dan Mester utdannelse.
Oppstart 25. februar 2017

Lærer: Lisensiert Rainbow Reiki 2. dan Mester & Lærer Sverre Buer
Sverre Buer er utdannet ingeniør innen maskin og driftsteknikk med over 30 års erfaring som ingeniør og prosjektleder og har siden 2006 jobbet som Rainbow Reiki healer, veileder og lærer og brakt sin kunnskap videre til sine studenter og klienter.

Mer informasjon på nettsiden:


Kontakt:
Rainbow Reiki Energi
Sverre Buer
Skaugumvei 11
1458 FJELLSTRAND

Tlf. 928 44 625
Epost: post@sverrebuer.no www: sverrebuer.noKommende aktiviteter


Madlaveien Reiki –
Reikimester Anne Kristin Larsen

Reiki 1 og Reiki 2 kurs, foredrag og gruppesamlinger


Reiki er en enkel behandlingsmetode som balanserer kropp og sjel på en helhetlig og god måte.
Reiki er et fantastisk verktøy som er enkelt å bruke, og alle kan lære. Du trenger ingen forkunnskaper eller « spesielle evner» for å nyttiggjøre deg av Reiki.
Det viktigste i Reiki er egenbehandlingen, men du kan også bruke Reiki på andre, på dyr, mat og planter. Reiki ble gjenoppdaget av japaneren Mikao Usui i 1922, og ble brakt videre til vesten av Hawayo Takata.
I dag brukes Reiki av millioner av mennesker over hele verden.
Reiki kan bidra til heling og forandring på alle plan ved å løse opp fysiske og følelsesmessige «knuter» på ev varsom og trygg måte.


Reiki 1
Dette kurset gir deg selve grunnstammen for bruk av Reiki. Her aktiveres Reiki i kroppen din for alltid.
Du vil få undervisning i Reikis historie og teori, de 5 grunnprinsippene, vår energikropp, og behandling av deg selv og andre.
Varighet 2 dager, kursavgift kr. 2.300


Reiki 2
Dette kurset gir deg en mulighet til å forsterke egenbehandlingen, gi Reiki på avstand og fjernbehandling av andre.
Du lærer også kraftfulle behandlingsteknikker for å styrke din personlige vekst.
Varighet 3 dager, kursavgift kr. 4.700


Foredrag og gruppereiki
Jeg har jevnlig tilbud om fordrag og påfølgende gruppereiki på Madlaveien Reiki.
Her får tilhørere på et foredrag mulighet til å praktisere Reiki sammen med tidligere kursdeltagere.
Varighet foredrag: 1 time, varighet gruppereiki: 2 timer. Gratis


Om Anne Kristin
-Jeg er Reikimesterutdannet i The Reiki Network (2013) og har drevet MADLAVEIEN REIKI siden 2010, hvor jeg har gitt behandling og holdt jevnlig kurs, foredrag og Reikigruppebehandlinger.
Du finner mer informasjon om Reiki, datoer for kurs og foredrag på
www.madlaveienreiki.no (klikk på ikon under).
Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!


Kursadresse
Madlaveien Reiki
Sanitetens Helsehus Stavanger
Madlaveien 13
4008 STAVANGER


Kontakt
Reikimester Anne Kristin Larsen
Magnus Lagabøtersgate 26
4008 STAVANGER
Tlf. 481 18 200