Behandler.no - Norges største oversikt

Reiki - Kurs

Skoler eller kursarrangører som tilbyr kurs i Reiki


A-Å
Pål-Esben Wanvig- Oslo / Gardermoen
Sverre Buer, Rainbow Reiki Energi - Fjellstrand, Oslo

Reiki helt enkelt - Liv Seiff, Oslo Nittedal og andre steder
Reikiklinikken, Oslo, Bergen, Stavanger og andre steder
Solskinnet v/Reikimester Rita Amundsen, Oslo, Stabekk

Etter postnummer:

Reiki helt enkelt - Reikikurs med Liv Seiff
Reikikurs på alle nivåer og Reiki workshop

Reiki er verdens enkleste healingteknikk som absolutt alle kan lære. Reiki gir nye krefter, bedre helse, hvile og avslapning, indre ro og sterk personlig vekst.

Reiki er et unikt verktøy for å ta bedre vare på deg selv og er superenkelt å bruke. Du trenger ingen forkunnskaper eller spesielle evner. Reiki er heller ingenting du er født med eller kan lese deg til. Reiki må aktiveres. Det viktigste i reiki er egenbehandlingene, en gyllen times bading i reiki hver dag eller så ofte du har muligheten. Du kan bruke Reiki på deg selv og andre og på dyr, planter og mat. Reiki ble startet av Mikao Usui i Kyoto i 1922 og brakt til vesten av Chujiro Hayashi og Hawayo Takata. I dag er det millioner av utøvere over hele verden.

Er du klar for forandring? Meld deg på Reikikurs! For meg var reiki en revolusjon.

Reiki workshop
Har du lyst til å prøve reiki? Reiki workshop er en perfekt mulighet til å teste ut reiki i praksis før du melder deg på kurs. Du får “prøvereiki” i hendene en kort periode. For å få reiki permanent må du selvsagt gå på kurs.

Workshopene er et perfekt sted å praktisere reiki for deg som har gått på kurs også. Et fantastisk sted å utveksle erfaringer. Alle retninger velkommen.
Vi prater om reiki og gir hverandre reiki. En kjempeboost og en fantastisk mulighet til å dele både erfaringer og reiki og til å fortsette å bruke det unike verktøyet reiki er. Workhsoper hver måned i Oslo.
Gratis


Reiki 1
Du får reiki aktivert i hendene, som varer livet ut. Du lærer å behandle deg selv og andre og vi snakker om livet, reikis historie, Usuis fem prinsipper, chakraene og nyttige og praktiske måter du kan bruke reiki på i hverdagen.
Kurset går over to dager eller kvelder.

Reiki 2
På dette kurset blir den personlige veksten enda større. Du lærer en sterkere egenbehandling og å gi reiki på avstand, fjernbehandling av andre. I tillegg lærer du flere andre fantastisk kraftfulle teknikker.
Kurset går over to dager eller kvelder.

Reiki 3
Nok en gang øker den personlige veksten enormt, og reikiverktøyet blir enda kraftigere. Du får tilgang til et tredje symbol og kan med det gjøre mye praktisk arbeid. I tillegg til kan du gjøre en midlertidig aktivering av reiki i en annens hender. Kurset går over tre hele dager.

Om meg
Jeg heter Liv Seiff og er Reikimester utdannet i The Reiki Network, som jobber for høy kvalitet på kursene og en grundig utdannelse av Reikimestere. Jeg ble Reikimester i 2007, og har holdt kurs siden. I 2016 ble jeg ferdig utdannet Reikimesterlærer. Jeg holder Reiki 1, Reiki 2 og Reiki 3 kurs og utdanner Reikimestere. I tillegg har jeg to Reiki Workshop hver måned. Et sted å teste ut reiki – eller få ny boost.

Kurs i Oslo

Kurslokaler
Qigongsenteret, Grønlandsleiret 14, 0190 Oslo
Inner Life senteret, Sagveien 28, 0459 Oslo


Kontakt
Liv Seiff
Øverliveien 34B
1290 OSLO
Tlf 905 07 986


Kommende aktiviteter

14.09.2019

Reiki 1 kurs

23.10.2019

Reiki 1 kurs

Solskinnet v/Reikimesterlærer Rita Amundsen
tilbyr Reiki behandling og Kurs på alle nivåer

Reiki 1, Reiki 2, Reiki 3A kurs og utdanning til Reikimester

Med Reiki får du en fantastisk mulighet til å ta vare på deg selv og dine nærmeste. Du får en dypere kontakt med deg selv og et verktøy som på en naturlig måte hjelper deg mot en bedre helse og en bedre flyt i hverdagen.

Velkommen på reiki kurs!

 
REIKI 1
På et Reiki 1 kurs får du reiki aktivert i hendene. Det undervises i reikis teori og historie, samtidig som kurset er praktisk lagt opp slik at du blir fortrolig med å bruke reiki.

Ingen forkunnskaper er nødvendig.
Kurset går over 2 dager og koster 2500 kroner.


REIKI 2
På et Reiki 2 kurs lærer du flere kraftfulle behandlinger og teknikker. Du lærer om det hvordan vi hele tiden påvirker og påvirkes av våre omgivelser og hvordan vi kan bruke reiki til å bryte mønstre som er blitt skapt og til å skape nytt. Du lærer å utføre en reiki behandling på avstand, dvs en metode for å sende reiki utenfor tid og rom.

Vi jobber praktisk alle dagene slik at du blir fortrolig med teknikkene.
Kurset går over 3 dager og koster 4.900 kroner.


REIKI 3A
Dette kurset er et stort skritt videre for personlig vekst.
Kurset er en del av mesterutdannelsen men også for deg som ønsker å utforske reiki på et dypt plan uten å gå videre med en reikimester utdannelse.
Dette kurset går over 3 hele dager og koster 11.000 kroner.

Ta kontakt om du er interessert i dette kurset, så avtaler vi tidspunkt for et intervju.


UTDANNING TIL REIKIMESTER strekker seg over minimum ett år hvor du går i lære, deltar som hospitant på kurs og løser oppgaver for å få undervisnings-kompetanse.


Om Rita
Jeg har undervist i Reik siden 2007 og har min Reiki utdannelse fra The Reiki Network som er en internasjonal organisasjon for Reikimestere som jobber for høy kvalitet på kursene og en grundig utdannelse på alle nivåer.
Reikinetwork.
net

Selv kom jeg i kontakt med Reiki i 2004, i en periode jeg var sterkt plaget av el-overfølsomhet. Reiki forandret mitt liv totalt og hjalp meg til å gjenfinne glede i livet og kontakten med min egen indre visdom. Etter første kursdag har det ikke gått en dag uten at reiki har vært tilstede i mitt liv og derfor var helt naturlig for meg å gå reiki veien videre og til å utdanne meg til Reikimester (2007) og Reikimesterlærer (2011).

Kurs på Stabekk
Jeg holder jevnlig kurs hjemme hos meg selv på Stabekk og i Finland der jeg opprinnelig kommer fra.
Holder kurs på norsk, finsk, svensk og engelsk og holder gjerne bestillingskurs Norge og Norden.


Reiki behanling og mer informasjon om reiki
Ved siden av kurs tilbyr jeg også reiki behandling og fjern reiki behandlinger – dette kan være en fin første introduksjon til reiki.
Datoer for kurs og annet jeg tilbyr finner du på på min nettside – link nedenfor.
Er det noe du lurer på så ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.Kontakt:
Solskinnet
Rita og Håkon Amundsen
Peterhofveien 13
1369 STABEKK

Tlf. 908 77 053


Kommende aktiviteter
Reikiklinikken
tilbyr kurs og utdanning i Reiki

Reiki 1, Reiki 2, Reiki 3A kurs og utdanning til Reikimester

Det kreves ingen erfaringer eller forkunnskaper om reiki før du deltar på ditt første kurs. Alle vil ha utbytte av reiki!

REIKI 1 er grunntrinnet, det viktigste nivået hvor reiki aktiveres i kroppen og blir der for resten av livet. Det undervises i reikis teori og historie, de 5 prinsipper, vår energikropp, enkle meditasjonsøvelser og behandling av deg selv og andre.
Varighet 2 dager, kursavgift kr 2.500

REIKI 2 gir deg en mulighet til å forsterke alle livets aspekter med reiki. Ved siden av å lære fjernbehandling av andre, lærer du flere kraftfulle behandlingsteknikker for å styrke din personlige utvikling.
Varighet 3 dager, kursavgift kr 4.900,- .

REIKI 3A er kurset for personlig vekst, ikke undervisning.
Kurset er for deg som ønsker å ta del i mesternivået og utforske reiki på et dypt plan. Kurset står godt for seg selv men kan ses som en forberedelse til Reikimesterutdanningen.
Varighet 3 hele dager, kursavgift kr 11000,- .

UTDANNING TIL REIKIMESTER strekker seg over minimum ett år hvor du går i lære hos en reikimesterlærer, deltar som hospitant på kurs og løser oppgaver for å få undervisnings-kompetanse.


Reiki er først og fremst en metode for egenutvikling, men det er også fint å motta reikibehandling fra andre. Reikiutøveren legger hendene varsomt på kroppen din og flytter dem rundt til forskjellige punkter. Du ligger påkledd og i ro på behandlingsbenken. De fleste opplever en følelse av dyp avspenning og velvære under behandlingen.

Hver måned tilbyr jeg gratis foredrag for de som ønsker å vite mer om reiki. I etterkant har jeg et tilbud om behandlingsgrupper for tidligere kursdeltagere (og andre med reiki) hvor også deltagere fra foredraget er invitert til å være med. Gruppen koster 150,-

Om Christine:
– Jeg har drevet REIKIKLINIKKEN siden 2005 og har jevnlig tilbudt reikikurs og behandling i Oslo, kurs i Bergen, Stavanger og andre steder etter forespørsel.
Jeg underviser i alle trinn av reiki og utdanner nye reikimestre. Ved siden av kurs tilbyr jeg nå reikibehandling på Zen House tirsdag, onsdag og fredag.
Jeg er utdannet Reikimesterlærer i den internasjonale organisasjonen The Reiki Network.

Se datoer for kurs og foredrag på reikiklinikken.no (klikk på ikon under)
Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!


Kursadresse:
Reikiklinikken
Zen House
Sporveisgt. 29
0354 Oslo

Kontakt:
Reikiklinikken Christine Brække
Niels Carlsens gate 30
1440 DRØBAK
Tlf. 934 12 852


Kommende aktiviteter
Sverre Buer, Rainbow Reiki Energi
Tilbyr seminarer, foredrag og utdannelse i Rainbow Reiki

Det som bla. kjennetegner Rainbow Reiki er praktiske og effektive løsninger på konkrete problemer samt en målrettet personlighetsutvikling. Rainbow Reiki har unike metoder som Karma Clearing, Astral Reiser, Astro Terapi, Krystall Healing, harmonisering av allergier, oppretting av skjeve hofter, balansering av atlasvirvel, effektiv behandling mot ulike typer frykt m.m.
Rainbow Reiki systemet har mange muligheter for videreutdanning og spesialisering.

Seminarer
- Rainbow Reiki 1. grad.
- Rainbow Reiki 2. grad.
- Rainbow Reiki Professional Practitioner 1.
- Rainbow Reiki Professional Practitioner 2.
- Rainbow Reiki Yrke og Suksess.
- Rainbow Reiki Foreldre og Barn.
- Rainbow Reiki Kjærlighet og Parforhold.

Foredrag
- Rainbow Reiki® – Oppdag kraften av mirakelhelbredelse i DEG!
- Sover du deg syk?
- Løs opp i rygg- og muskelsmerter med Advanced Metaphysical Healing!

Utdannelse
Rainbow Reiki 1. Dan Mester utdannelse.


Lærer: Lisensiert Rainbow Reiki 2. dan Mester & Lærer Sverre Buer
Sverre Buer er utdannet ingeniør innen maskin og driftsteknikk med over 30 års erfaring som ingeniør og prosjektleder og har siden 2006 jobbet som Rainbow Reiki healer, veileder og lærer og brakt sin kunnskap videre til sine studenter og klienter.

Mer informasjon på nettsiden:


Kontakt:
Rainbow Reiki Energi
Sverre Buer
Skaugumvei 11
1458 FJELLSTRAND

Tlf. 928 44 625
Epost: post@sverrebuer.no www: sverrebuer.no


Kommende aktiviteter
Pål-Esben Wanvig
tilbyr kurs og utdannelse Rainbow Reiki

Rainbow Reiki 1. Grad og Rainbow Reiki 2. Grad
- Oppdag kraften av mirakelhelbredelse i deg.

Rainbow Reiki 1. Grad
Weekend seminar

Til sammen mer enn 22 timer med undervisning av
Pål-Esben Wanvig.
80 siders kursmanual på norsk og  kursdiplom.

Innhold:
- Øvelser for å trene opp sin energetiske sensibilitet
- Innvielse i et symbol for oppøsning av energetiske blokkader
- Innvielse i det Japanske Medisin Buddha Mantraet
- Innvielse i tre virkningsfulle healing sanger
- Intuitiv behandling *Rainbow Reiki® Krystall Healing *Rainbow Reiki® Aura Healing *Rainbow Reiki® Energi Ball *Rainbow Reiki® Meditasjon *Homeopatisk berøring
- Introduksjon til metodens Chakrasystem
- Introduksjon til de viktigste faktorene som hinder oss i å bli frisk
- Innføring i personlighetsutvikling og spirituell utvikling

Rainbow Reiki 2. Grad
Weekend seminar
Forutsetninger for deltagelse: Rainbow Reiki 1. Grad

Til sammen mer enn 22 timer med undervisning av Pål-Esben Wanvig!
80 siders kursmanual på norsk og kursdiplom.

Innhold:
- Lær spontanhealing
- Harmonisering av bakgrunnen til skjeve hofter uten mekanisk berøring.
- Harmonisering av bakgrunnen til allergier og matintoleranser
- Normalisering av atlasvirvel
- Harmonisering av bakgrunnen til klikkende kjever, spenninger i det kraniosakrale system og tverrfeltmuskelen.
- Alle metoder og symboler som læres bort i tradisjonell Usui Reiki
- Fjernbehandling i nåtid samt tidsforskyvet frem og tilbake i tid
- Karma Clearing - slett innvirkningen av belastende traumer
- Innvielse i 5 spesielle Rainbow Reiki® Symboler:
-  Innvielse i symbol for styrking og utvikling av det 3. øye / 6. Chakra / Upaguru
-  Innvielse i symbol for for harmonisering av overfølsomhet (som er et problem mange sliter med)
 - Harmonisering av dyptliggende blokkeringer som hindrer helbredelse.
- Astral Reiser og krystall Programmering
- Rainbow Reiki® Dusj for konstant flyt av Reiki energi selv om du ikke er tilstede selv.
- Lær hvordan du oppnår kontakt med engler og andre lysvesen
- Harmonisering av bakgrunnen til problematiske sykdomsbilder som er relatert til den forlengede hjernestammen
- Med mer

Pål-Esben Wanvig er sjaman, journalist, lærer, coach og foredragsholder innen personlighet- og spirituell utvikling. Pål-Esben har bakgrunn som sivilingeniør og valgte å gå en sjamanistisk vei etter at skolemedisinen ikke kunne hjelpe han etter et katastrofalt burnout i 2003.

Kontakt:
Pål-Esben Wanvig
Send en forespørsel eller melding - Kikk HER
www.wanvig.no


Sted: Oslo/Gardermoen, Scandic Hotel Gardermoen

Påmelding kan også gjøres til
Anne Marit Erstad som organiserer påmelding og fakturering for Pål-Esben sine seminarer i Norge

Telefon: 56 17 88 89,
Mobil: 413 14 453