Kurs - Røykeslutt, Røykeavvenning

Skoler eller kursarrangører som tilbyr kurs i Røykeslutt - Røykeavvenning.


Dr.Kimo klinikken


Etter postnummer:

Dr.Kimo klinikken
For røykeslutt og Snus fri behandling

Hos Dr. Kimo klinikken som er kjent for sine resultater, kan du finne flere, tips, råd, og hjelpemidler med meget effektive Naturmedisin produkter, for å hjelpe deg til å slutte å snuse og røyke, men også å forbli nikotinfri, med over 83% vellykket resultat.


Kurs
Det ene tilbudet et helhetlig kurs i røykeslutt og snus avvenning med medisinering og gruppeterapi. Det er hovedkurset, hvor over 83 % av kursdeltagerne forblir røykefrie og snusfrie, - rett og slett nikotin frie. At mange synes å dele erfaringer med hverandre er en meget bra løsning for å holde seg på sporet, og øker sjansene for suksess.

Gjør det selv pakke Den andre er "Dr.Kimo røykeslutt "Gjør det selv pakke", er et helhetlig behandlingsprogram over 2 mnd, hvor en slutter å røyke/ snuse etter kun 3 dager. Det følger deretter flere behandlinger til nikotinen er helt ute av kroppen. Denne behandlings pakken passer best til dem som ikke har anledning å delta på kurset pga at de bor langt unna kurssted eller reiser mye, og ønsker å tilpasse behandling etter hvor og når de ønsker det.

Nikotinslutt støttepakke
Det siste er "Dr.Kimo Nikotinslutt støttepakke", og passer for dem som har sluttet å røyke eller snuse eller som prøver å slutte på en eller annen måte. Man har det ekstra vanskelig, og ønsker ekstra hjelpmidler som kan styrke en til å stå i mot nikotinsug, fristelser og ubehag etter man har sluttet å røyke / snuse.


Dr.Kimo klinikken
Dronningensgate 25
0154 OSLO
Tlf. 911 66 212


post@alternativopplysningen.no copyright ALTERNATIVopplysningen