Behandler.no - Norges største oversikt

Røykeslutt og Snuskutt - Kurs

Skoler eller kursarrangører som tilbyr kurs i Røykeslutt og Snuskutt

Kommende aktiviteter
Røykeslutt - Snusavvenning, Dr.Kimo klinikken
tilbyr kurs for røykeslutt og Snus fri behandling

Hos Dr. Kimo klinikken som er kjent for sine resultater, kan du finne flere, tips, råd, og hjelpemidler med meget effektive Naturmedisin produkter, for å hjelpe deg til å slutte å snuse og røyke, men også å forbli nikotinfri, med over 83% vellykket resultat.

Kurs
Det ene tilbudet et helhetlig kurs i røykeslutt og snus avvenning med medisinering og gruppeterapi. Det er hovedkurset, hvor over 83 % av kursdeltagerne forblir røykefrie og snusfrie, - rett og slett nikotin frie. At mange synes å dele erfaringer med hverandre er en meget bra løsning for å holde seg på sporet, og øker sjansene for suksess.

Gjør det selv pakke Den andre er "Dr.Kimo røykeslutt "Gjør det selv pakke", er et helhetlig behandlingsprogram over 2 mnd, hvor en slutter å røyke/ snuse etter kun 3 dager. Det følger deretter flere behandlinger til nikotinen er helt ute av kroppen. Denne behandlings pakken passer best til dem som ikke har anledning å delta på kurset pga at de bor langt unna kurssted eller reiser mye, og ønsker å tilpasse behandling etter hvor og når de ønsker det.

Nikotinslutt støttepakke
Det siste er "Dr.Kimo Nikotinslutt støttepakke", og passer for dem som har sluttet å røyke eller snuse eller som prøver å slutte på en eller annen måte. Man har det ekstra vanskelig, og ønsker ekstra hjelpmidler som kan styrke en til å stå i mot nikotinsug, fristelser og ubehag etter man har sluttet å røyke / snuse.
Kontakt:
Dr.Kimo klinikken
Dronningensgate 25
0154 OSLO
Tlf:911 66 212
Epost: post@drkimo.no www: drkimo.no
Kommende aktiviteter
Medicor
tilbyr kurs og utdanning i VitaKode, Røykeslutt og Snuskutt

Helgekurs over to dager.
For behandlere, terapeuter, veiledere, helsefagarbeidere, psykologer, leger osv som vil lære seg VitaKode, en metode utviklet av Ronny Hansen. Metoden gjør utøvere i stand til å hjelpe pasienter/klienter til røykeslutt og snuskutt.

Man lærer ulike tilnærminger som på en strukturert måte endrer gammel programmering, og dermed gjør det enkelt å bli røykefri eller snusfri. I dette inngår hypnoterapi, som har vist seg effektiv for røyke/snus-kutt.
Metoden oppnår endringer i den delen av sinnet som styrer alle vaner og uvaner.

Man får en ferdig mal som man kan bruke til å behandle sine røykende/snusende pasienter etter kursslutt. Behandlingen har vist seg å gi synlige resultater.
Kursbevis etter fullført kurs

Kurs i Oslo.
Kontakt:
Medicor
Torgallmenningen 7
5014 BERGEN
Tlf.(+47) 912 03 000
Epost: post@medicor.no www: medicor.no/roykeslutt-snuskutt