Stor oversikt A-Å med kurs innen selvutvikling, helse, trening, spiritualitet, kreativitet mm. Her finner man kurs man tar for egen del, men også kurs som kan påbygges til en utdanning.
Klikk her for å lese mer om healer Johannes Henriksen

Rask personlig transformasjon
RPT - Kurs

Skoler eller kursarrangører som tilbyr kurs i
Rask personlig transformasjon - RPT


Kommende aktiviteter

Norsk Senter for Bevissthet

tilbyr kurs i Rask Personlig Transformasjon (RPT) Kurs over tre nivåer

Rask Personlig Transformasjon - RPT (tidligere kalt Referansepunktterapi) er spesielt utviklet for å gi rask, trygg og varig forløsning av utfordringer.

RPT undervises gjennom et grunnkurs (Nivå 1) og et påbygningskurs (Nivå 2), på henholdsvis 3 og 4 dager. Det er ideelt å ta begge kursene sammen hvis du har muligheten. I tillegg tilbys det et dyptgående og transformerende Nivå 3 kurs.

På Nivå 1 kurset vil du lære de grunnleggende RPT teknikkene (klarere traumer og mønstre fra ditt eget liv, nedarvet i familien (epigenetisk) og fra familiesystemet og andre systemer du er en del av, samt bringe fram ressursene til personen).

På Nivå 2 kurset vil du lære en annerledes tilnærming til healing, der vi klarerer traumer og avtrykk fra tiden fra vår biologiske skapelse (unnfangelsen, befruktningen m.m.) og til og med fødselen og de første månedene av vårt liv, som har skapt en mengde mønstre og følelser vi opplever senere i livet. I tillegg lærer du å gjenforene kropp og sjel. På dette kurset vil du også kunne oppleve mye egen healing.

Nivå 3 kurset er på 13 dager og går i dybden av det du har lært på de to første kursene. På dette kurset vil du klarere dine egne begrensninger og mønstre, lære hvilke organer og systemer i kroppen som påvirkes av de forskjellige temaene, følelsene og tankene våres (metafysisk anatomi) og flere mer dyptgående og raske metoder for å klarere en mengde temaer samtidig.

Kontakt:
Norsk Senter for Bevissthet
Stensboddingvegen 170
2150 ÅRNES
Tlf: 67 43 04 39
Epost: post@senterforbevissthet - www: senterforbevissthet.no