Behandler.no - Norges største oversikt

Tantra - Kurs

Skoler eller kursarrangører som tilbyr kurs i tantra

Kommende aktiviteter
InneLife-Akademiet

tilbyr kurs i InnerLife Tantriske Visdomsvei
Kursleder: Shalini Lind

Tilbyr ettårige fordypningsgrupper basert på den tantriske livsvisdom,
hvor fokus legges på oppmerksomt nærvær, meditasjon og energiarbeid for å åpne Kjærlighetens fire portaler: Livets skjønnhet, Kroppens sanselighet, Intimitetens sannferdighet og den vare og følsomme Seksualiteten.

Fordypningsgruppene foregår på Bjørk Kursgård ved Hamar, hvor det i tillegg tilbys parkurs, nyttårskurs, påskekurs og sommerkurs i juli.

ETTÅRIG FORDYPNINGSKURS: De 4 tantriske nytelser, et Vendepunkt i ditt liv!
Kurset handler om å bli kjent med de «fire tantriske nytelser» som verktøy og inspirasjon til å nå dypere inn til deg selv. Å rette ditt nærvær inn mot det du opplever som Skjønnhet, å være til stede i alle former for Sanselighet, å åpne for Intimitet som en evne til virkelig å oppleve livet rundt deg, å omforme din Seksualitet til et redskap til forløsning og frigjøring – det er InnerLifeTantra! Gjennom et års prosess kan du skape et vendepunkt i ditt Liv, som du har med deg for bestandig.

PARKURS - det tantriske parforhold med Shalini Lind og Øivinn Øi
Å delta på et parkurs I InnerLifeTantra handler om, med varsomhet, å igangsette en forandringsprosess i deg og i parforholdet. Det legges vekt på intimitet som en måte å dele av deg selv på sannferdig vis. Vi åpner for seksualiteten som et redskap til transformasjon og økt bevissthet om hvorfor vi lever våre liv sammen og hvorfor vi lever på jorden. Du lærer hvordan skjønnhet, sanselighet og oppmerksomt nærvær vekker en glede som skaper økt samspill dere imellom. Det gode med et parkurs er å oppleve samspillet med andre søkende par og lære av hverandres gleder og utfordringer. Dere tillater en større åpenhet dere i mellom, fordi dere er i aksepterende og trygge omgivelser. Dere henter frem de gode følelsene, savnet og smerten og oppdager at det som ikke fungerer i forholdet, kan det gjøres noe med. 3 dagers parkurs på Bjørk Kursgård ved Hamar eller i Hellas – tolv dager i midten av september.

Kurs i Sensualitet og Tantrisk Massasje
Kurset i Tantrisk Massasje er et tilbud til deg som vil utforske din evne til nytelse og sensualitet i en utviklingsmessig sammenheng, og hvor du er omgitt av respekt og nærvær. InnerLife Tantrisk Massasje er en ren nytelse å gi og en nytelse å motta. Sammen skaper vi et kurs med en varm og avslappende atmosfære, som gir deg mulighet til å oppleve kroppen din som vakker og verdig i kraft av sin sensualitet og erotiske livskraft.

HELLAS, en kvinnesirkel i mai måned og parkurs i september.
Øya Sifnos ligger tre timer fra Athen med hurtigbåt. Her har vi holdt kurs i 30 år og har funnet det vakreste stedet på øya – hvor det er ro og skjønnhet overalt.

Mai: Et kurs for kvinner i alle aldre som vil frigjøre nytelsen, skjønnheten og sin erotiske livskraft. En vidunderlig ferie i stillhet og ro, berørende undervisning, nok tid for deg selv og et varmt kvinnefellesskap som gjør det lettere å åpne deg for den du er.

September: Tilsvarende kurs for par som vil åpne opp for nye horisonter når det gjelder intimitetens ånd og kjærlighetens vesen.  

På InnerLifeSenteret i Sagveien i Oslo arrangeres også:
- Introduksjonshelger – bli kjent med InnerLifeTantra.
- Parkvelder en torsdag i måneden.
- Tantrakvelder for single og par to torsdager i måneden
- Tantrisk massasje – kvelder en torsdag i måneden.
- Kursleder Shalini Lind tilbyr readings (auralesning) i Oslo og på Bjørk Kursgård.

Oslo, Ilseng, Hellas

Kontakt:
InnerLife Akademiet
Bjørk Gård
Løkenveien 79
2344 ILSENG (Stange kommune i Hedmark).

Telefon: 62 110 112
Epost:  post@innerlifetantra.no www: innerlifetantra.no

InnerLifeSenteret i Oslo
Sagveien 28
0459 OSLO