Behandler.no - Norges største oversikt

Tarot - Kurs

Skoler eller kursarrangører som tilbyr kurs i Tarot

 

Kommende aktiviteter
Spåtelefonen
tilbyr kurs innen Tarot, nummerlogi, pendel og intuisjon. Tre dagers kurs i Villa Milagro, Marbella/Elvira.

ALTERNATIV MESTRING TIL LIVET
Er et annerledes kurs, hvor vi setter fokus på egen mestring til livet.

Villa Milagro ligger i flotte omgivelser i utkanten av Marbella. Vi er veldig opptatt av at dere får fullt utbytte av de tre kursdagene vi har til råde, og føler at dere kommer dere trygt igjennom og at dere kan bruke de ny lærte redskapene videre i hverdagen.
Vi er 4/5 damer som vil være tilstede rundt dere og være deres støtte og veiledere under disse dagene.

Vi vil begynne dagene med meditasjon/ eller om været tillater det, en tur langs stranden for å ta inn energier fra havet.
Frokost er etter meditasjon/strand tur. Så setter vi i gang dagen for å gi næring til mestring av livet, ved bruk av intuisjon og høyere bevissthet.
Vi starter dagene med selve kurset ca. kl 1100 og vil holde på til ca. kl. 1800, alle dagene med innbygde pauser for lunsj etc.

Kurset vil omfatte Tarot, nummerlogi, pendel og intuisjon. Det er ikke nødvendig med forkunnskap til kursinnholdet, alt vil bli forklart under kurset. Dette er først og fremst for å bygge en forståelse av din egen intuisjon og for at du skal kunne bruke det i din hverdag.

Kursdagene blir fylt med masse spennende lærling, og vi i teamet vil jobbe hardt for at dere alle skal føle at dere har hatt en spennende utvikling og reise sammen med oss i det alternative. Vi vil selvsagt også legge inn tid for hyggelig samvær og kose oss.
Torsdag kveld går på det å bli kjent med hverandre, la latteren sitte løst og det vil også kunne nyttes et glass vin eller to, på kveldene i koselig samvær.

Fredagskvelden vil det bli felles middag ute i Elviria, middagen er inkludert i prisen. Drikke må dere stå for selv utover kvelden. Er det noen allergier etc, må det sies fra, også med tanke på våre felles måltider.
 
For en ekstra overraskelse, så ta et bilde av håndflaten din og send det til oss før kurs start, da vil det ligge en håndsavlesning til hver og en ved ankomst.   Hver og en vil få utlevert en personlig tarot stokk og kursmateriale.  Det vil også være mulig å kjøpe kort/pendler for en rimelig penge.

Villa Milagro har dobbelt rom med egne flotte bad og alle rom er fylt med gode energier. Trenges det enkelt rom, kan det selvsagt ordnes, men da i underetasjen i huset til en liten ekstra kostnad. Men vi håper at vi skal kunne leve og bo sammen i gode energier de dagene vi har sammen. (Se bilder HER
 
Ønskes ytterligere informasjon, ta kontakt med Jeanne på tlf. 69 51 22 19 eller kontakt Tuva Elena via Facebook.
Dere er hjertelig velkommen til et kurs med spennende læring, hvor også latter og glede settes høyt.

Jeanne, Marion, Veronica, Sabrina og Tuva Elena, ønsker og gi dere noen fine dager og vi gleder oss til å se deg, sammen med oss her på Villa Casa Milagro. 
Kontakt:
Spåtelefonen
v/Jeanne  tlf. 69 51 22 19
Tuva Elena via Facebook

Epost: post@spaatelefonen.no www: www.spaatelefonen.no