Til forsiden alternativ.no

Zencoaching - Kurs


Bestill oppføring for kurs

Skoler eller kursarrangører som tilbyr kurs i Zencoaching


Kommende aktiviteter
Zen Coaching International
Tilbyr utdanning, kurs og seminarer i Zencoaching

–Temabaserte seminarer
–Åpne temakvelder
–Internett-seminarer (teleklasser)
–Skreddersydde kurs og seminarer for grupper, organisasjoner og bedrifter
–Diplomutdanning i Zencoaching (deltidsutdanning)
–Fordypningsprogrammer for zencoacher
–Individuelle coaching-forløp

Modul 1 av zencoaching-utdannelsen; ” Relaxing Into Being”, blir undervist som et frittstående helgekurs.

Alle kurs ved Zencoaching er opplevelsesorienterte og baserer seg på at man lærer lettest av egne erfaringer. Ved å gjøre øvelser sammen med andre får man muligheten til å erfare om dette er en metode som gir direkte erkjennelser, innsikt og som utvider adgang til eget våkne nærvær.


Hva er Zencoaching
Zencoaching-metoden bygger på prinsipper fra blant annet mindfullness og meditasjon. Metoden hjelper en til å bli mer nærværende, til å møte egen kropp og sinn i øyeblikket, akkurat slik dette øyeblikket er. Når man opplever seg selv i det som er, uten å fortrenge eller fordømme, kan man erfare en naturlig fordypning og mer virkelig kontakt med seg selv og sine ressurser. Utfordringer kan åpne opp for muligheter man ikke trodde man hadde eller som man ikke våget å drømme om. Det blir mulig å komme i kontakt med sitt iboende potesiale for glede, styrke, tillit, ro, harmoni, kreativitet, lek og frihet.

Ved hjelp av enkle verktøy, forankring og tilstedeværelse i øyeblikket, kan man finne svar på spørsmål og utfordringer, i seg selv. Når man bruker sin livskraft til å leve sant med seg selv, vil det påvirke alle relasjoner og omgivelser, både på arbeid/skole, i forhold til sin partner/ektefelle, barn, foreldre, venner osv. Man vil kjenne seg mer fri, glad og tilfreds med det livet man lever, når man støttes til å leve i tråd med sine ønsker og lengsler.


Zencoaching er en coaching metode som ble utviklet av Kåre Landfald i 2005. Zencoaching forener fokuset på ytre mål-oppnåelse som kjennetegner mye tradisjonell coaching, med et dypt indre fokus som finnes i andre visdomstradisjoner. Utover den moderne coaching-tradisjonen er viktige inspirasjonskilder Zen-buddhisme (Thich Nhat Hanh), Diamond Approach (A. H. Almaas), IVK (Ikke Volds Kommunikasjon /Nonviolent Communication NVC (M. Rosenberg)), og Great Freedom Teaching (Candice O'Denver).


Kontakt:
Eva Areskog (påmelding & info)
eva.zencoaching@gmail.com

Kåre Landfald, Oslo
0273 OSLO
Tel (+47) 936 79 207


Sist oppdatert: 30-05-14

copyright 1997-2016 ALTERNATIVopplysningen DA -Les mer
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Bruk av automatiserte tjenester (Roboter, spidere, indeksering m.m.)for systematisk eller regelmessig gjennomgang er ikke tillatt. All kopiering og vidreformidling av innhold fra alternativ.no er ulovlig.