Behandler.no - Norges største oversikt

Detox - Utdanning

Skoler og kurs som fører til en utdannelse innen Detox

Kommende aktiviteter
Tunsberg Medisinske skole
tilbyr utdanning i Terapeutisk detox
Nettstudium over 4 måneder


Ved å kombinere kunnskap fra Tradisjonell Kinesisk Medisin (TCM) og Ayurveda med det beste fra den vestlige naturmedisinen, får man et redskap som kan tas i bruk i terapirettet sammenheng.

En sunn kropp kan tåle visse giftnivåer, men det kan oppstå problemer når den totale giftbelastningen blir for høy, eller når de ulike naturlige utskillingsprosessene ikke fungerer godt nok.  Hensikten med detox er å gjenskape likevekt og homeostase i kroppen. I dette studiet får man innblikk i hvordan detox kan brukes for å transformere sykdom til helse ved hjelp av kunnskap fra ulike tider og fra ulike hjørner av verden.


Studiet gir:

    - Kunnskap om hvordan man kan effektivisere kroppens naturlig avgiftningsmekanismer.
    - En dypere innsikt i hvordan man kan bruke teoretiske kunnskaper fra Tradisjonell Kinesisk Medisin, Ayurveda og naturmedisin i enkle og praktiske råd for pasienten.
   - Ferdigheter i hvordan man kan bruke mat og urter i detox, basert på deres energetiske virkninger på ulike symptombilder.
    En forståelse av nødvendigheten i å rette oppmerksomheten mot både de emosjonelle, mentale og fysiske symptomene i en helingsprosess.

Etter fullført og bestått studium, får man vitnemål med tittelen "Terapeutisk detox TMS".


Skolen tilbyr kurs og utdanning i:
Grunnmedisin, forkurs anatomi og fysiologi, Kostholdsveileder/Ernæringsterapi, Naturmedisinsk grunnutdanning, Biopati, Soneterapi, Helsekostveileder, Optimal trening og ernæring, Matintoleranse, Naturlig hudhelse, Terapeutisk detox, Gentesting, VEKS-fag, Etablering og klinikkdrift.
Kontakt:
Tunsberg Medisinske skole
Farmannsveien 18-22
3111 TØNSBERG
Tlf.(+47) 33 61 10 90
Epost: post@tunmed.no www: tunmed.no