Stor oversikt A-Å med kurs innen selvutvikling, helse, trening, spiritualitet, kreativitet mm. Her finner man kurs man tar for egen del, men også kurs som kan påbygges til en utdanning.
Homeopat og akupunktør Charlotte Torgersen, Lier

Helhetsterapi - Utdanning

Skoler og kurs som fører til en utdannelse i Helhetsterapi


Kommende aktiviteter

Hjerteakademiet
tilbyr utdanning i Helhetsterapi
Coaching, Healing, EFT, Kosthold, Reading


-Utdanningen går over 1 år  med 6 undervisningshelger
-Live Webinar (konferanse på nett) mellom hver skolehelg.
-Hver undervisningshelg tar for seg forskjellige tema og varer fra torsdag – søndag.
-Undervisning på nett via moduler på egne kurssider I tillegg.

Coaching
Coaching er trening eller utvikling der en person som kalles en «coach» støtter en elev/pasient i å oppnå et bestemt personlig eller faglig mål. Hovedoppgaven til en coach er å få pasienten til å komme med egne svar (ut fra egne verdier, preferanser og perspektiver), bassert på åpne spørsmål som gjerne har en bakenforeliggende struktur. Dette er for å få pasienten til det målet som ønskes, og finne den raskeste og beste måten å nå målet på.

RAW Healing
RAW Healing bærer i seg lys og informasjon. Det betyr at under behandlingen kan det komme informasjon til deg (direkte eller via terapeuten). Man får den healingen som er riktig for akkurat seg.

EFT nivå 1
EFT (Emotional Freedom Techniques) bryter med vanlige oppfatninger innen tradisjonell psykologi. Det baserer seg på at årsaken til alle negative følelser skyldes forstyrrelser i kroppens energi-flyt. Behandling foregår ved hjelp av en  lett banking med fingrene på en serie punkter på kroppen. Disse punktene korresponderer med akupunkturpunkter på energimeridianene.

EFT nivå 2
EFT nivå 2 er for den som ønsker å jobbe proffesjonelt som terapeut, og ønsker å benytte denne terapiformen på sine pasienter. Se mer informasjon under EFT nivå 1.

EFT Power
Dette er videreutviklingen av EFT

Kosthold
Grunnlaget for god mental helse har bakgrunn i hva vi har opplevd i livet vårt gjennom hendelser, erfaringer og tanker. Mange glemmer at kosthold har en vesentlig plass for hvordan vi klarer å forvalte våre tanker og for hvordan vi har det. Gjennom å veilede kundene våre til å forbedre kostholdet sitt, så vil de oppnå større og raskere resultater enn om vi ikke tar med kosthold i terapitimene.

Hypnoterapi
Hypnoterapi kan brukes for nesten alt slik som Røykeslutt, Vektreduksjon, Søvnproblemer, Selvtillit, Angst, Fobier, Personlig utvikling m.m
I hypnoterapi henvender vi oss til det ubevisste sinn. Det er ofte her problemer med å få til ønskede endringer ligger.

Reading (hvordan bruke den 6.sans):
Man jobber med å lese energifeltet til pasienten. Det ligger enormt med informasjon rundt hver enkelt av oss, og vi kan trene oss til å «lese» hva som ligger der, og hvordan vi kan benytte oss av det for å få et bedre resultat for kunden vår. Når vi klarer å bli god på å «lese» informasjonen i energifeltet, så vil vi også klare å ha et bedre samspill med pasienten slik at han oppnår et bedre resultat raskere.

Businessteori, Markedsføring
Hvordan lykkes som terapeut.  Innføring i hvordan man kan nå kunder lettere, og hvordan man kan skape sin egen business.


Kontakt:
Hjerteakademiet
Rachel Wilmann
Sluppenveien 5 A
7037 TRONDHEIM

Tlf. 913 66 999