Behandler.no - Norges største oversikt

Virksomhet - klinikkdrift, drive praksis. Drift og markedsføring av klinikk

Aktører som tilbyr kurs og undervisning innen drift av klinikk

Kommende aktiviteter

06.09.2019

Ernæringsterapi

13.09.2019

Soneterapi 1
Tunsberg Medisinske skole
Tilbyr kurs i Markedsføring for terapeuter
Varighet: 5-6 måneder.

Gjennom dette kurset vil man lære det man trenger for å drive en praksis med gode faglige og økonomiske resultater.

- Vi har lagt stor vekt på markedsføring. Markedsføring er mye mer enn reklame. Det beste er å få nye pasienter som ikke kommer til deg på grunn av "reklame", men fordi de har tillt til at du kan hjelpe dem med sine problemer.

Noe av det viktigste for å lykkes er å kjenne godt til dine styrker og svakheter. Du må også vite hvilken strategi du bør velge og hvordan gjennomføre nødvendige endringer. I første tema vil du jobbe mye med dette slik at du blir sikrere i terapeutrollen, og vet hvordan du skal nå målene dine.

Du vil også gjennom tre temaer lære hvilken markedsføring som fungerer best for terapeuter. Her ser vi både på hvordan du presenterer deg, tradisjonelle markedsføringskanaler og du får en grundig opplæring i bruk av nettverk, digital markedsføring og sosiale medier. Markedsføring for terapeuter krever en helt spesiell tilnærming. Du kan ikke "selge" på samme måte som man selger andre varer og tjenester. Dette er både på grunn av lover og forskrifter, men det er også en del etiske og moralske forutsetninger som du må ta hensyn til.


Skolen tilbyr kurs og utdanning i:
Grunnmedisin, forkurs anatomi og fysiologi, Naturmedisinsk grunnutdanning, Kostholdsveileder/Ernæringsterapi, Matintoleranse, Tarmhelse/SIBO, Hårmineralanalyse, Balansering av fettsyrer, Biopati, Soneterapi, Helsekostveileder, Optimal trening og ernæring, Naturlig hudhelse/hudpleie, VEKS-fag, Klinikkdrift, markedsføring for terapeuter.

Kontakt:
Tunsberg Medisinske skole
Farmannsveien 18-22
3111 TØNSBERG
Tlf.(+47) 33 61 10 90
Epost: post@tunmed.no www: tunmed.no