Virksomhet - klinikkdrift, drive praksis. Drift og markedsføring av klinikk

Aktører som tilbyr kurs og undervisning innen drift av klinikk

Kommende aktiviteter
Tunsberg Medisinske skole
Tilbyr utdanning/kurs i Klinikkdrift

Kurset tar for seg det du trenger å vite for å etablere og drive egen klinikk. Vi går igjennom alt fra planlegging, gjennomføring, markedsføring, økonomi og forsikringer. man får også mange nyttige tips og ideer til den daglige driften.

Klinikkdrift er spesielt beregnet på naturterapeuter. Derfor får spesiell kunnskap om forhold som er viktige for terapeuter (lover, regler etc.)

Gjennom kurset vil følgende temaer bli gjennomgått:
– Forretningsplan
– Etablering og selskapsformer
– Markedsføring
– Økonomi og finansiering
– Klinikkdrift

Dette er et nettbasert kurs med en varighet på ca 10 uker. Vi anbefaler at man bruker ca. 1-2 kvelder i uken på kurset. Man har tilgang i 12 uker, så det er også mulig å jobbe i et litt roligere tempo.

Målgruppe
Kurset passer for terapeuter som jobber i klinikk, enten alene eller sammen med andre, eller for deg som er i ferd med å etablere din første praksis.Skolen tilbyr kurs og utdanning i :
Grunnmedisin, forkurs anatomi og fysiologi, kostholdsveileder, ernæringsterapi, naturmedisinsk grunnutdanning, biopati, soneterapi, helsekostveileder, optimal trening og ernæring, matintoleranse, naturlig hudhelse, terapeutisk detox, hypnoterapi, VEKS-fag og klinikkdrift.
Kontakt:
Tunsberg Medisinske skole
Farmannsveien 18-22
3111 TØNSBERG
Tlf.(+47) 33 61 10 90
Epost: post@tunmed.no www: tunmed.no