Behandler.no - Norges største oversikt

Massasje for barn - Utdanning

Skoler og kurs som fører til en utdannelse i Massasje for barn


Kommende aktiviteter

Axelsons Bodywork School
Tilbyr kurs/utdanning i Massasje for barn
2 dager (helg).

Man lærer berøringsleker, en enkel kroppsmassasje, hvordan man lærer barn å massere hverandre, praktiske tips og forståelse for massasjens effekt.

Man slår ikke den man har massert
Massasje for barn er et kurs som gir et unikt verktøy til å påvirke eget barn eller elever. Man lærer barna å nærme seg hverandre med berøringsleker. Massasje kan være en måte å få barn som er utenfor gruppen til å bli aktive og delaktige i gruppen.

Forskning viser at noen minutters massasje minsker stress og barna blir roligere og mer tilfredse. Massasje er med på å forbedre barns relasjoner til hverandre, forbedrer deres evne til å lære og minsker aggressiviteten. Massasje kan ha en god effekt på både den psykiske og den fysiske delen av oss. En stund med massasje hver dag, har vist seg å ha en positiv effekt i det indre miljøet i skolen. Å skape stillhet, ro og et stressfritt miljø er viktig. Et barn som har det bra, gjør det bra på skolen og er god mot andre barn.

Hans Axelson, rektor for Axelsons, er hovedopphavsmannen til at mer enn 10.000 lærere og hundretusenvis av barn i barnehager og skoler, benytter massasje som et pedagogisk verktøy for innlæring, konsentrasjon og sosial kontakt.

Kurset passer for personale i barnehage og skole og for foreldre.
ursbevis mottas etter fullført kurs.

Skolen tilbyr utdanning i:
Akupressur, Avspenningsmassasje, Easy Movements, Emosjonell muskelanatomi, Energimassasje, Fotsoneterapi, Healingmassasje, Kostrådgivning, Laserterapi, Lymfemassasje, Massasje for barn, Mat som medisin, Mindfulness i herdagen, Naturlig Facelift, Personlig Trener, Pilates drop-in, Yoga drop-in, Yogalærer, Yogamassasje, Soneterapi, Hundemassasje, Klassisk massasje, Kopping, Massasje, Massasjeterapi, Matkurs, Refleksologi,  Rosenmetoden, VEKS-fag, øreakupunktur, samt videreutdannelse og egne kurs for medlemmer av Axelsons Club.


Kontakt:
Axelsons Bodywork School
Akersgata 28
0158 OSLO

Tlf. 23 10 36 20