Behandler.no - Norges største oversikt

Meditasjon - Utdanning

Skoler og kurs som fører til en utdannelse som meditasjonsinstruktør

Etter postnummer:
Kommende aktiviteter
Taracenter
Tilby utdanning i Mindfulness, meditasjon, prosessledelse Valgfritt ett- to-årig delitdsutdannelse

Taracenter ønsker velkommen til en deltidsutdanning som kvalifiserer til tittelen Mindfulnessinstruktør og prosessleder.

Fra høsten 2017 tilbyr Taracenter i Oslo et toårig deltidsstudium for deg som ønsker å jobbe i dybden med deg selv og andre som mindfulnessinstruktør og prosessleder. Utdanningen er tverrfaglig og kombinerer et vestlig og vitenskapelig basert stressreduksjons-program med østlig og buddhistisk mindfulnesspraksis. Etter endt ettårig utdaning og bestått eksamen kan man kalle seg Mindfulness Instruktør. Etter toårig studie og bestått eksamen kan man kalle seg: Mindfulness Instruktør og prosessleder.

Emnene i utdanningen omfatter
- Mindfulnessteori
- Filosofi
- Yoga
- Grunnleggende tibetansk medisin
- Prosessledelse: Pedagogikk og relasjoner
- Gruppedynamikk
- Prosessledelse
- Dynamisk kreativ metodikk
- Religionshistorie
- Kunst- og uttrykksterapi

Faglige ressurser
Vi har et nettverk av profesjonelle terapeuter, helsepersonell og kunstnere i vår fagstab, og vektlegger kunnskap på et høyt faglig nivå. Fagleder og hovedlærer er mindfulnesslærer fra den buddhistiske tradisjon, pedagog, religions/teaterviter og billedkunstner Aase-Hilde Brekke som har 25 års erfaring fra meditative praksiser. Hun har tillatelse fra buddhistiske mestere i å undervise i både grunnleggende og avansert filosofi og meditasjon fra Tibet, og selv å sertifisere instruktører. Nasjonale og internasjonale lærere.

Praktisk
Første år vektlegges egenutvikling og intern praksis, andre år velger man spesialisering for å kunne jobbe med henholdsvis barn og ungdom, flyktninger, kreative fag, voksne, organisasjons-utvikling. Studiet krever egenpraksis hjemme samt deltakelse i kollokviegrupper, og i tillegg leveres refleksjonsoppgaver. Studentene vil også selv undervise i praksisgrupper som en del av opplæringen. Samlingsbasert og noe nettbasert undervisning.
Gode nedbetalingsordninger.

Be om å få studieplaner, opptakskrav og priser tilsendt ved å sende mail til post@taracenter.no
Kontakt:
Taracenter
Kontaktperson: Aase-Hilde Brekke
Nordahl Bruns gate 22
0165 OSLO
Tlf. 976 48 791
Epost: post@taracenter.no, www: taracenter.no