Stor oversikt A-Å med kurs innen selvutvikling, helse, trening, spiritualitet, kreativitet mm. Her finner man kurs man tar for egen del, men også kurs som kan påbygges til en utdanning.
Homeopat og akupunktør Charlotte Torgersen, Lier

Meditasjon - Utdanning

Skoler og kurs som fører til en utdannelse som meditasjonsinstruktør

Kommende aktiviteter
Taracenter
Tilby utdanning i Mindfulness, meditasjon, prosessledelse
To-årig delitdsutdannelse

Taracenter ønsker velkommen til en deltidsutdanning som kvalifiserer til tittelen Mindfulnessinstruktør og prosessleder.
 
Fra høsten 2017 tilbyr Taracenter i Oslo et toårig deltidsstudium for deg som ønsker å jobbe i dybden med deg selv og andre som mindfulnessinstruktør og prosessleder.  Utdanningen er tverrfaglig og kombinerer et vestlig og vitenskapelig basert stressreduksjons-program med østlig og buddhistisk mindfulnesspraksis.

Emnene i utdanningen omfatter
- Mindfulnessteori
- Filosofi
 -Yoga
- Grunnleggende tibetansk medisin
- Pedagogikk og relasjoner
- Gruppedynamikk
- Prosessledelse
- Dynamisk kreativ metodikk
- Religionshistorie
- Kunst- og uttrykksterapi
 
Faglige ressurser
 Vi har et nettverk av profesjonelle terapeuter, helsepersonell og kunstnere i vår fagstab, og vektlegger kunnskap på et høyt faglig nivå. Fagleder og hovedlærer er mindfulnesslærer fra den buddhistiske tradisjon, pedagog, religions/teaterviter og billedkunstner Aase-Hilde Brekke som har 25 års erfaring fra meditative praksiser. Hun har tillatelse fra buddhistiske mestere i å undervise i både grunnleggende og avansert filosofi og meditasjon fra Tibet, og selv å sertifisere instruktører.

Praktisk
Det vil bli 4-5 samlinger per semester med til sammen 22 dagers undervisning per år. Studiet krever egenpraksis hjemme samt deltakelse i kollokviegrupper, og i tillegg leveres refleksjonsoppgaver. Studentene vil også selv undervise i praksisgrupper som en del av opplæringen. Første år vektlegges egenutvikling og intern praksis, andre år velger man spesialisering for å kunne jobbe med henholdsvis barn og ungdom, voksne eller innen organisasjons-utvikling.
 
Be om å få studieplaner, opptakskrav og priser tilsendt ved å sende mail til post@taracenter.no og se taracenter.no for mer informasjon.
Kontakt:
Taracenter
Kontaktperson: Aase-Hilde Brekke
Nordahl Bruns gate 22
0165 OSLO
Tlf. 976 48 791
Epost: post@taracenter.no, www: taracenter.no
Kommende aktiviteter
Norsk Meditasjonsskole
Tilbyr Meditasjons og mindfullness instruktør utdanning
Utdanning over 1 år

Utdanningen går over 9 moduler i løpet av 1 år, syv moduler av 3 hele dager, en av 2 dager, samt en retreat på 6 dager.
Det vil gjennom studieåret være møter mellom modulene (online) samt kollokviegrupper.
Det oppmuntres og inspireres til å integrere en daglig meditasjonspraksis.
 
Denne utdanningen er for dem som ønsker å fordype seg i meditasjon, mindfulness og personlig utvikling sammen med andre.
Utdanningen passer både for dem som ønsker å kunne veilede andre, men også for dem som ønsker å bruke utdanningen kun for egenutvikling.

Kurs, utdanning og klasser holdes i Oslo og i Asker.​
Kontakt:
Norsk Meditasjonsskole
Ingolfsvei 4
1385 ASKER
Tlf.(+47) 997 20 567
Epost: info@meditasjonsskole.no www: meditasjonsskole.no