Stor oversikt A-Å med kurs innen selvutvikling, helse, trening, spiritualitet, kreativitet mm. Her finner man kurs man tar for egen del, men også kurs som kan påbygges til en utdanning.
Klikk her for å lese mer om healer Johannes Henriksen

Meditasjon - Utdanning

Skoler og kurs som fører til en utdannelse som meditasjonsinstruktør

Kommende aktiviteter
Taracenter
Tilby utdanning i Mindfulness, meditasjon, prosessledelse
To-årig delitdsutdannelse

Taracenter ønsker velkommen til en deltidsutdanning som kvalifiserer til tittelen Mindfulnessinstruktør og prosessleder.
 
Fra høsten 2017 tilbyr Taracenter i Oslo et toårig deltidsstudium for deg som ønsker å jobbe i dybden med deg selv og andre som mindfulnessinstruktør og prosessleder.  Utdanningen er tverrfaglig og kombinerer et vestlig og vitenskapelig basert stressreduksjons-program med østlig og buddhistisk mindfulnesspraksis.

Emnene i utdanningen omfatter
- Mindfulnessteori
- Filosofi
 -Yoga
- Grunnleggende tibetansk medisin
- Pedagogikk og relasjoner
- Gruppedynamikk
- Prosessledelse
- Dynamisk kreativ metodikk
- Religionshistorie
- Kunst- og uttrykksterapi
 
Faglige ressurser
 Vi har et nettverk av profesjonelle terapeuter, helsepersonell og kunstnere i vår fagstab, og vektlegger kunnskap på et høyt faglig nivå. Fagleder og hovedlærer er mindfulnesslærer fra den buddhistiske tradisjon, pedagog, religions/teaterviter og billedkunstner Aase-Hilde Brekke som har 25 års erfaring fra meditative praksiser. Hun har tillatelse fra buddhistiske mestere i å undervise i både grunnleggende og avansert filosofi og meditasjon fra Tibet, og selv å sertifisere instruktører.

Praktisk
Det vil bli 4-5 samlinger per semester med til sammen 22 dagers undervisning per år. Studiet krever egenpraksis hjemme samt deltakelse i kollokviegrupper, og i tillegg leveres refleksjonsoppgaver. Studentene vil også selv undervise i praksisgrupper som en del av opplæringen. Første år vektlegges egenutvikling og intern praksis, andre år velger man spesialisering for å kunne jobbe med henholdsvis barn og ungdom, voksne eller innen organisasjons-utvikling.
 
Be om å få studieplaner, opptakskrav og priser tilsendt ved å sende mail til post@taracenter.no og se taracenter.no for mer informasjon.
Kontakt:
Taracenter
Kontaktperson: Aase-Hilde Brekke
Nordahl Bruns gate 22
0165 OSLO
Tlf. 976 48 791
Epost: post@taracenter.no, www: taracenter.no
Kommende aktiviteter
Norsk Meditasjonsskole
Tilbyr Meditasjons og mindfullness instruktør utdanning
Utdanning over 1 år

Utdanningen går over 9 moduler i løpet av 1 år, syv moduler av 3 hele dager, en av 2 dager, samt en retreat på 6 dager.
Det vil gjennom studieåret være møter mellom modulene (online) samt kollokviegrupper.
Det oppmuntres og inspireres til å integrere en daglig meditasjonspraksis.
 
Denne utdanningen er for dem som ønsker å fordype seg i meditasjon, mindfulness og personlig utvikling sammen med andre.
Utdanningen passer både for dem som ønsker å kunne veilede andre, men også for dem som ønsker å bruke utdanningen kun for egenutvikling.

Kurs, utdanning og klasser holdes i Oslo og i Asker.​
Kontakt:
Norsk Meditasjonsskole
Ingolfsvei 4
1385 ASKER
Tlf.(+47) 997 20 567
Epost: info@meditasjonsskole.no www: meditasjonsskole.no