Behandler.no - Norges største oversikt

Naturmedisinsk grunnutdanning

Skoler og kurs som fører til en utdannelse i Naturmedisinsk grunnutdanning

 


Kommende aktiviteter
Norsk Akademi for Naturmedisin
Tilbyr utdanning i Grunnfag Naturmedisin - Enhetsmedisin, 1-årig.

Grunnfag i enhetsmedisiner rettet mot de som ønsker en oversikt over naturmedisinen og dens kunnskapsgrunnlag, naturvitenskapens verdensbilde og hva som skiller dette fra menneskesynet i naturmedisin samt kroppens oppbygning og funksjon.

Det er også en solid gjennomgang av de fundamentale prinsippene for ernæring med hovedvekt på en kritisk gjennomgang av de metoder og teorier som finns innenfor naturmedisin.

Studiet egner seg for dem som vil se om man kunne tenke seg en høyere utdanning innenfor disse fagene, eller for helsepersonell som ønsker en orientering for å imøtekomme den stadig økende henvendelsen fra pasienter, samt de som ønsker å ha en oversikt for å arbeide i ulike administrative- eller forskningsstillinger som berører naturmedisin.

Skolen tilbyr utdanning i:
Homeopati, Naturopati (ernæringsterapi, urtemedisin, og økologisk medisin, øreakupunktur, forsoneterapi, kinesiologi, ulike massasjeformer og psykologiske metoder), Veteropati. .
Kontakt:
Norsk Akademi for Naturmedisin, NAN
Vogtsgt. 57
0477 OSLO
Tlf.(+47) 92 49 511
Epost: mail@nan.no www: nan.no
Kommende aktiviteter

06.09.2019

Ernæringsterapi

13.09.2019

Soneterapi 1
Tunsberg Medisinske skole
Tilbyr utdanning i Naturmedisinsk grunnutdanning

1.årig deltidsutdannelse (nettstudie) - åpent for alle.
Utdanningen gir basiskunnskap om de klassiske teorier og retninger innen naturmedisin. Studiet er godkjent av NNH-Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon.

Formålet med studiet er å gi en grundig innføring i faget naturmedisin; både bakgrunn, historikk og tenkemåte.

Utdannelsen er ikke knyttet opp mot noen spesiell fagretning, men ment å gi generell forståelse for de grunnleggende prinsipper innen naturmedisin som forklart gjennom forskjellige klassiske naturmedisinske systemer.

Studiet gir et godt grunnlag for videre valg av hovedretning innen naturmedisin, samt verdifull kunnskap om andre fagretninger.


Skolen tilbyr kurs og utdanning i :
Grunnmedisin, forkurs anatomi og fysiologi, Naturmedisinsk grunnutdanning, Kostholdsveileder/Ernæringsterapi, Matintoleranse, Tarmhelse/SIBO, Hårmineralanalyse, Balansering av fettsyrer, Biopati, Soneterapi, Helsekostveileder, Optimal trening og ernæring, Naturlig hudhelse/hudpleie, VEKS-fag, Klinikkdrift, markedsføring for terapeuter.
Kontakt:
Tunsberg Medisinske skole
Farmannsveien 18-22
3111 TØNSBERG
Tlf.(+47) 33 61 10 90
Epost: post@tunmed.no www: tunmed.no